Garrus_V po danu metar dva, jesi lud ti. Treba to pokresat grane, pa ispilat motorkom pa cjepat pa poslagat da se susi. Sto se nosenja tice, kad tako sjeku sumu zbog dalekovoda to so lokacije di traktor nemoze ni prismrdit zato je puno pjesacenja. Nije to u jednom danu a da me vidis, kupio bi mi hamburger. Ja to radim jer mi je samo zao dat 300 kuna po metru kad imam besplatna drva di hocu, samo treba volje.
Blebetaonica 2
Bandićevo kumče u duši.
- Uređivano
Kuća osobe koja se na ljeto dovozi u ferariju btw.
Za dva dana posla 2000 kuna, ponude u inbox hvala. Posaljem i slike od poslje.
Svaki put kad se vratim iz šume, skidam zakačenog kreplja, nekad i dva. Imam još uvijek sreće u ruskom ruletu pa nisam pokupio bolest.
Tajice su ok sve dok nosi gaće s vanjske strane jer tako rade i Superman i Batman.
Jedna riječ momci - kalač. Dok nisam cijepao s kalačem, nisam znao šta je pravo cijepanje
morao sam guglati sta je to uopce. prva pretraga mi je izbacila nekadasnjeg rezervnog golmana milana te pjevaca folk muzike s cudnim oblikom glave.
moja karijera cijepanja drva je gotova ali ne znam foggy ovo mi se nekako cini kao cheatanje
Garrus_V Haha, kalač je inače da "rascvjetaš" drvo kad ga u šumi srušiš
Slika:
Imam doma plavi, malo veći, evo 5 sezona drži i samo ću morat držać promijenit jer udaram više s njim nego s vrhom