Dakle, u međuvremenu je pronađen tip šta mi je u trećem mjesecu ukrao auto i pustio ga kod naplatnih kućica kod Karlovca sa štetom cca 5000 kuna...
Standardno, dobio je samo uvjetnu presudu, ali makar mi mora platiti 50 000 kuna... 😄

Sad će nekom drugom morat ukrat auto da tebi isplati 50 soma :-D

doktor1 znaci 45 milja si u plusu? iz iskustva mozes sigurno reci gdje da ostavim svoje auto da mi ga netko do karlovca "odveze"?

Kamo sreće da se to naplati novcem ili ovrhom, pitanje s čime lopov uopće raspolaže i hoće li to ići tako glatko. Sretno!

maverick Dobro, u tvom je slučaju sve nejeb. This kalač fucks.

Kako meni niko ne ukrade auto da zaradim 😆

doktor1 zelim ti sretnu naplatu, kada mi je stari ostao 100tni invalid, osiguranje mu je trebalo platit 250 000 kuna, evo vidjeli smo 2000, pa su proglasili bankrot

😌
        😁
        ✌
        1 / 3
        prestali smo se nadat prije 7 godina da cemo vidit ikakvog novca, samo steta para koje je stari uplacivao od svoje 18te godine. A za tih 2000 kuna smo se vukli po sudu 4 godine Tldr: sretno

Brijac Ko će ukrast golfa dvojku

EDIT:
        @oxi Neće upaliti ono s trakama jer se popnu dok nosim komade, a ne preko nogu, barem mislim. Našpricat ću se cijeli sprejom protiv komaraca, to bi trebalo bit dovoljno.

Znam da nije neko pitanje za ovaj forum al tu su mi nejdraži i najpošteniji ljudi pa ću pitat.
          Jel ima tko iskustva sa onim malim robotskim usisavačima, irobot roomba konkretno?

Kikiller moj frend ima neki (ne znam sad marku, pitam ga) i kaze da je jako zadovoljan. samo coskove i vjerujem uz lajsnu (zid) moras proci obicnim crijevom usisavaca kao i inace.

Kikiller imao sam roombu neku vrijeme, ali je to bio neki osnovni model tada, serija 6 ili tako nekako uglavnom mislim da je kostao nekih 250€, za tadasnji stancic(35m2) je bio super nazalost za sadasnji(80m2) nije upotrebljiv jer ima "kaos" nacin rada, hoda random uokolo, dosta toga propusti a i relativno je bucan. oni bolji(citaj skuplji) modeli koliko sam shvatio skeniraju prostoriju i puno su efikasniji ali citao sam da i oni imaju problema s prostorima koji imaju puno stvari pogotovo stolice i takve stvari znaju zajebavati. kazem nisam strucnjak ali moje misljenje je da su roboti najzgodniji za minimalisticki uredjene stanove bez tepiha i slicno.

mi trenutno koristimo dyson (V7 ako se ne varam), nije bas ista stvar kao robot i nema snagu normalnih usisavaca ali je jako zgodan jer mozes bas lijepo u uspravnom polozaju usisati, cak meni koji mrzim sve oblike kucanskih poslova ne padne tesko s njim proci po kuci jedino baterija je malo nezgodno mala i tesko ces usisati cijeli veci stan ako redovito ne usisavas. zena je vec najavila kad ovaj ode da uzimamo jedan od ovih vecih V10 i vise samo meni krenu suze kad vidim cijenu tih uredjaja, jebote 600€ za usisavac pa nije mi to bas normalno.

Heat imas sprej bas protiv krpelja, u ljekarni za nekih 70 kuna. Ja se spricam s tim kad idem u sparoge, do sada je radilo

oxi Kako za koga, pretpostavljam da krpelji nisu baš sretni.