pravednik koliko vidim to je za tijelo. Nisam koristila ali ono sto citam sad zvuci okej. Mada nista sto stavis na kozu ne traje 24 sata zbog absorbcije pa eto malo su se zeznuli s tim.
Za ruke ne koristim ništa nego ih operem jedno 60 puta na dan bez pretjerivanja, crna sam ko ciganka od sunca osim saka, koje su ko u vampira zbog pranja i ribanja (a u torbi nosim one male detol sprej bočice kada diram kvake ili novac). Na ulazu u kuću mi stoji fresh line od pola litre pa to prije ulaska u kucu svi spricamo. Imam čak i punjenje za to.
Za površine (i ciscenje kuce) koristim skoro sve od Ecolaba, sirafan mi je alfa i omega za definfekciju površina, sada imam i elcodes P3, smrdi ko jako losa varijanta sljivovice, ali dobro je sto ispari za 5 min i ubije sve sto treba ubit.
Iako nemoj bit bas ko ja, ja sam i prije bila bolesna na cistocu, a sada kako je ta korona, kada se vratim od nekud drito udjem u wc, tusiranje, i pranje sve odjece odmah u masini (jakne i torbe objesim vani na sunce par dana). Kada se vratim iz setnje sa psom po sumi, brisem joj sape i rit sa vlaznim maramicama, ali ne zbog korone nego zemlje koju mi raznese po kuci i kaucu jer nemogu presvlake sa kauca prat svaki dan. I svjesna sam da je to bolest i radim na tome da ne budem toliko cista jer je to bolesno. Kaze se cisto ko u apoteci ali ni apoteke nisu ovako ciste, psa koristim ko opravdanje sto svaki dan usisavam i ribam podove i glanjcam kauc i perem deke. Neznam kako mi decko izdrzi stvarno se zapitam nekad sto jadan covjek radi samnom.
Ovo nije pokusaj nekog flexanja, ovo je izjava da imam problem i pokusavam radit na tome da nisam opsesivno kompulzivna. Neznam ako ste gledali Monka, nisam bas toliko, ali kako je krenulo s godinama moglo bi.
Zakljucak: imas u dm-u one mini gelove (iako su malo ljepljive ruke od njega) ili jeftinija varijanta, uzmes u ljekarni medicinski alkohol litra 30 kuna, i tocis si svaki dan u mini bocicu iz dm-a koju drzis u djepu i samo strcnes tu i tamo u ruke i protrljas kroz dan.
Edit: a i perk medicinskog alkohola je ako slucajno stavis ruke u usta, cak i poslje par sati i osjetis okus medicinskog alkohola...nece ti vise past napamet stavit ruke u usta 😆