Raziel pokupit cu ove svoje fejsk bosance koji boldaju pa ćemo svi zajedno malo u bosnu. To mi je u biti domovina. Nije bitno što mi je deda talijan, baka zagorka a tata mi je polu tatarin polu srbin. Ja sam bosanac jer živim u istri. Amen
šalji drona.
kad stanem @Fico u na žulj 😛
19marksman89 Mrze talijane ali vole njihove penzije i dijalekt im je pola talijanskog jezika,glupi su im bosanci,prokleti su im furesti i sve sta nije istrijonsko a jedina istina je to da im nije bilo furesta i bosanaca jos bi zivjeli u onim okruglim kamenim kucicama i karali bi se međusobno kao dosad pa zato svaka peta familija ima jednog retardiranog.
@chono7 zato ti ja kažem da si ti sa "one strane istre" dio kan. Sa ove strane istre su svi normalni istrijani. To je kao kad si u zagrebu pa iz novog zagreba zapadneš u dubravu kod zagriženih janjevaca. Kužiš.
@19marksman89 wtf man.
Čigovi si ti
Ne znam Marksman. Ti odirastao u kurcu od istre očito (no hard feelings). Ja živim u novigradu gdje ima i turaka, i cigana, i Albanaca i nitko nikad nikog nije mrzio ili ganjao. Dapače, moj prijatelj koji je albanac je rođen u istri, priča i talijanski i hrvatski i albanski, gospodin čovjek je i nitko mu u gradu nesmije ništa reći inače ga iseli odmah preko učke.
FUREŠTI VAN!
šala na stranu. Moj pokojni deda bio je partizan, bog otac obitelji kojeg su svi poštivali. Radio je od jutra i prestai bi radit navečer. Bio je poljoprivrednik i radnik. Umro je stojećki od srčanog udara. Spominješ ljubomoru, svi su u ovoj hrvatskoj kad tad negdje ljubomorni na nekoga. Uzimaš to iz konteksta kao da je to samo isključivo fokusirano na istru. To je jebeni bullshit. Bio sam po čitavoj hrvatskoj, srbiji, bosni, italiji, sloveniji... Uvijek postoji ljubomora i zavist nije bitno gdje si. Meni je žena dalmatinka, otočanka. Znači ako misliš da su istrijani ljubomorni šupci onda bolje da nikad ne kroćiš nogom na Šoltu.
Dio kan Marksman.