wooddiebone Ne postoji scenarij u kojem si ti u pravu ovdje.
wooddiebone Istra je zakon, slažem se, al PO VIĐENOM u ovo temi ti nisi Istrijan nego si obični hrvat koji je prvi kad treba ljude prozivati za neko osobno zdravlje, a teško ti je stavit masku kad moraš da bi to zdravlje ti isti ljudi zadržali.
wooddiebone teretane su najveće leglo zaraze u koje možeš trenutno kročiti, zajedno sa dvoranskim sportovima, saunama i sličnim sranjima.
APSOLUTNO LOGIČNO.
Rađe se rekreiraj negdje u prirodi.
chono7 malo se informiraj prije pisanja svojih nebuloza. Ja ne idem u teretanu na suhoparno dizanje utega kao sto ti imas projekciju u svojoj glavi. Kao i obicno skaces u podrucje o kojem pojma nemas i izjavljujes mrtav hladan gluposti bez ijednog pitanja. Ja sam postavio pitanja ljudima koji su znali odgovore i napisali ih.
chono7 Tako je u Istri, a kako je u ZGu nemam pojma
yakuza_stinger Isto je i u zg-u
chono7 eto i to je razlika onda izmedu mog i tvog prostora i kulture clanova.
wooddiebone Al dobro, ljudski životi su mala žrtva za zadovoljiti tvoju potrebu da si budeš baš ono jeben.
wooddiebone Opa, ne predbacuj mi sada nešto što nisam rekao.
wooddiebone Meni kažeš da se informiram prije nego nešto pišem, a ti se tu postavljaš ko da svi ljudi imaju iste uvijete kao ti.
wooddiebone Gdje prosječna osoba uopće može potražiti da si organizira takve treninge kakve ti imaš?
wooddiebone kad dobiješ priliku nekom drugom dat savijet ili govorit što da radi, samo preskoči. Molim te.
wooddiebone Fakat si usavršio tehniku prevrtanja u svoju korist.
Nisam u životu vidio da netko može sam sa sobom vodit ovako dobar monolog kao što može @wooddiebone
broj 1. sad ću napisati sve i svašta ali wooddiebone Nemoj se sad uvrijedit
ali sa time da nemaš apsolutno nikakvo znanje o trenutnom stanu u teretanama kako možeš doći i dat zaključak? Ti si rekao da on ide po teretanama i da mu je teško stavljat masku da zaštiti druge i sve ti to lijepo upakirao u jedan krasan razgovor a onda dođeš kažeš "nemoj se uvrijedit" i "prestani izvrtati riječi"????
rekao ti je dobro. Izjavljuješ gluposti. I da trebao bi se informirati. A on se ne postavlja kao da svi ljudi imaju iste uvijete kao i on već svi ljudi imaju iste uvijete kao i on osim ako si jebeni beskućnik. Gdje prosječna osoba može potražiti da si organizira takve treninge kakve ima? Pa evo rekao ti je da trenira kući. Znači organizira ih kući. U jebenom malom stanu od X kvadrata kojeg dijeli sa ženom i sinom.
"Al dobro, ljudski životi su mala žrtva za zadovoljiti tvoju potrebu da si budeš baš ono jeben."
Ovo nije prevrtanje? Frajer niti u jednom trenutku nije rekao ili to insinuirao. Ti si dao zaključak te rečenice jer si ti upravo taj koji radi te stvari i onda se ogorčeno okrene i kaže:"kako te nije sram, zar ne misliš na druge?"
Bitch please Woodie. Bitch fucking please. Prije nego drkaš nekoga u mozak razmisli malo o tome što pišeš. Znaš da te volim ali sad si baš ispao provokator na kvadrat.
ja se ne slažem sa dosta toga što je Chono rekao ali stoji to da neke stvari u sustavu NISU JEBENO NORMALNE.
i za kraju. Da mi itko ITKO kaže u facu da ja nisam istrijan nego običan hrvat nebitno o tome kako ta rečenica završi moja šaka bi odletila brziom koju ni Thanos ne bi predvidio. Molim te nemoj jebeno vrijeđati ljude.
Lijep jebeni pozdrav.