Blebetaonica 2
- Uređivano
fensisuperstar Čigovi si ti
Meni su se smijali cijelo ljeto kad sam bila kod babe u dalmaciji kad sam rekla "gromača" za kameni zid
Imala sam nekih 10 godina i skoro 20 godina kasnije još se sjećam toga.
Btw kada ste prešli sa korone na hejt bosanaca? Pitam za prijatelja.
19marksman89 s ovime s savršeno opisao Dalmaciju. Jadni ljudi sa velikim kompleksima, čast izuzecima jel. Ja sam se preporodio kad sam se preselio u ZG.
- Uređivano
Raziel Istra vam materina.
- Uređivano
Heat nisam uopce striktno na tebe ciljao, ali nebitno. ponosan sam jer nisam nacionalista niti teoreticar zavjere niti zatucani balkanos. krv ne mogu birati, ali mogu nacin zivota i razmisljanja.
Nexus sta to uopce znaci? krv je crvene boje.
Jednostavno ne može milom na Balkanu.
najbolja recenica u cjeloj raspravi kojom cu zavrsiti svoju s vama i neupustati se u daljnju.
hrvatska nazalost zna biti poprilicno ksenofobicna drzava, ne dao bog da nisi domaci negdje onda si najebao. ja sam porijeklom iz bosne i sjecam se kad sam se doselio u rijeku s 13 godina u 7. razred osnovne skole, bile su mi to dvije najteze godine zivota (u osnovnoj skoli,jel) a dozivio sam rat i izbjeglistvo. toliko sam noci doma znao proplakati, ljudi bas znaju biti zli iako je zapravo vecina ljudi u mom tadasnjem razredu bila stvarno super nekako 4-5 idiota mogu ti napraviti toliko stete da se ne zelis vise sjecati ni dobrih stvari iz tog razdoblja. kad sam krenuo u srednju bio sam stvarno u strahu da cu opet sve isto prozivljavati ali nije bilo tako, apsolutno ni jednom nisam dozivio da me netko vrijedja zbog mog porijekla bar ne u nekoj zloj namjeri i u tom razdoblju sam bas zavolio grad i ljude. zadnjih 6 godina zivim u njemackoj ali cilj mi je ipak se jednog dana vratiti jer je to ipak najblize domu sto sam imao. zelim reci, jednostavno svugdje ima dobrih i losih ljudi ne treba generalizirati i reci ovi su dobri, ovi losi na temelju regije, drzave i porijekla ljudi, jednostavno je, ljudi se dijele na dobre i lose i amen. sva sreca ovih prvih je mnogo vise.
Zato sam ja dosljedan i mrzim sve ljude. Nije mi bitno jesi li Bosanac, Srbin, Hrvat, Finac.. Uvijek mrzim istim žarom.
Kad smo kod korone
Koliko je ovo bolje od plivasepta?
Ako uopće je.
Doma koristim onaj prozirni plivasept, na poslu smo dobili plavi(malo je gust i lijepi se nekako)
Dobili smo i one LabPro proizvode
Vidim, @fensisuperstar koristi Sanytol,
perem uniformu njihovim praškom, skup je u pm.
U Bipi 44 kn, zna biti akcija na karticu za 34.
buz Tako nekako i ja. Mislim da imam neki lightweight mizantrop. Mrzim sve ponaosob unaprijed, ali ako neko bude dobar prema meni, ode mržnja ća. Ako ne, onda s razlogom ostaje mržnja.
Jbg.