sanzo govornik želi jasno i nedvosmisleno izjaviti da je nekulturna seljačina.

Govornik želi reći da je nekulturna seljačina ili govornik to želi reći sugovorniku? Ako je ovo prvo onda super što odmah znaš na čemu si kad se ideš raspravljati.🤐

fensisuperstar

Moj bivši poslodavac je koristio Dio Can non stop.

Učili su me psovati i talijanske riječi poput kazzo, fica, culo, vafanculo…

Također sam obostrano uzvratio sa našim poznatim riječima vezano uz spolne organe i dijelove tijela.

Zero

Ovo prvo. Kako pravednik kaze to ljudima zna biti dio svake druge recenice i time pokazu razinu vlastite kulture.

klinjo mene su maloljetnog legitimirali s alkoholom na starcu, rekli poslat prijavu na adresu doma. Tresao sam se godinu ipo, ali nikad ništa nije stiglo. Nesposobna VŽ policija <3

pravednik znači, ako je rekao dio can/kan onda je definitvno istarski izraz.

Drugo ne znam ako ti to znaš, ali ja sam talijan. Učili su te ful nekulturne i loše stvari.

Ako ideš nekom jebat mater onda mu kažeš:

"Va a farti fottere brutto figlio di puttana."

Dio kan je nešto u razini "u kurac". Nemoš nikog vrijeđati sa time za početak, jer kao što je @sanzo napisao to je bog brek.

Nisam strucnjak ali gledao sam dosta videa gdje takvi automobili ne znaju najobicnije prepreke prepoznati, mislim da ima video s MKBHD gdje se automobil gubi po parkingu i slicno.

Ja svakako jesam za napredak ali nema tog boga da bih sjeo u automobil kojim ne upravlja ljudska osoba.

Ja najiskrenije ne zelim da uspije. Iz jednostavnog razloga. Daje legitimitet balkanskom nacinu muljanja poslova. I dalje ga smatram zescim prodavacem magle koji je imao nevjerojatnu srecu da mu je tata osudeni HDZ-ovac.

Nije ni prvi ni zadnji koji radi na modelu autonomne voznje, nece ni sam koncept propasti ako on u svojem projektu ne uspije.

Stranci ce reci da je ok cijena…. Recimo 4 eura kavica i 3 za sladoled stvarno ne zvuci vise strasno u danasnje vrijeme :/
          Btw jucer mi frend salje iz nekog kafica na plazi kod Splita, velika Zuja 8 eura, Pelinkovac 7 eura. I to garant jos Maraskin a ne Badel 🤣

Prvi sladoled ove godine. Kad sam videl paket u trgovini, rekoh mu. Stari ti si moj i Božji. Tak mi sad paše da bi i štapek zgrickal.