Blebetaonica 2
pravednik znači, ako je rekao dio can/kan onda je definitvno istarski izraz.
Drugo ne znam ako ti to znaš, ali ja sam talijan. Učili su te ful nekulturne i loše stvari.
Ako ideš nekom jebat mater onda mu kažeš:
"Va a farti fottere brutto figlio di puttana."
Dio kan je nešto u razini "u kurac". Nemoš nikog vrijeđati sa time za početak, jer kao što je @sanzo napisao to je bog brek.
Istinu je reka. Ostani svoj na svome a ne se potucati po bilome svitu kako bi narod naš reka.
Nisam strucnjak ali gledao sam dosta videa gdje takvi automobili ne znaju najobicnije prepreke prepoznati, mislim da ima video s MKBHD gdje se automobil gubi po parkingu i slicno.
Ja svakako jesam za napredak ali nema tog boga da bih sjeo u automobil kojim ne upravlja ljudska osoba.
Ja najiskrenije ne zelim da uspije. Iz jednostavnog razloga. Daje legitimitet balkanskom nacinu muljanja poslova. I dalje ga smatram zescim prodavacem magle koji je imao nevjerojatnu srecu da mu je tata osudeni HDZ-ovac.
Nije ni prvi ni zadnji koji radi na modelu autonomne voznje, nece ni sam koncept propasti ako on u svojem projektu ne uspije.
Stranci ce reci da je ok cijena…. Recimo 4 eura kavica i 3 za sladoled stvarno ne zvuci vise strasno u danasnje vrijeme :/
Btw jucer mi frend salje iz nekog kafica na plazi kod Splita, velika Zuja 8 eura, Pelinkovac 7 eura. I to garant jos Maraskin a ne Badel
Evo neznan koliko ste upuceni ali bilo je drame prije par godina kad je twitch bannao Dr. Disrespecta od nikuda niko nije znao zasto i to.
Evo sad je izaslo da se dopisivao sa maloljenicima e sad sto je bilo sexting ili nesto drugo nezna se ali odose sponzori odose sve tako reci propao je.
Sad mene zanima posto se vec dugo godina dopisujen sa @Tuhy em i govorim mu da ga nabijem nakurac da mi popusi kurac itd… mogu li i ja imati kakvih problema jer to traje dugo a smrad nije rekao koliko ima godina?