TITANXIS

Prekini s takvim komentarima, ak te veseli puškica i pucanje slobodno uzmi pa odi, imaš posla u svijetu za 1000 godina.

Prisila da netko ide služit rok kako bi kasnije bio draftan za tuđe probleme i pare nebre biti normalna. Treba ostat na dragovoljnom.

Očito neznaš težinu svojeg svjetonazora ili si prešao 55 pa ti se živo jebe jer po našem zakonu više nisi obveznik, ni rezervista. Nek mladi ginu a?

TITANXIS uzmi si slobodno tu puskicu i rovinaj si zivot. Ja imam za sto zivjeti i cemu se veseliti. Debele masne guzice mocnika to sigurno nisu.

zontra na Youtubeu, neki Marko user uploadao u čisto dobroj kvaliteti. Čudi me da nema na HRTi, a inače imaju takve stvari

Nema to veze uvijek sa ratom. Ko veli da nas pripremaju za rat. U vojsci naučiš i druge stvari a ne samo držat pušku i nema u tome nikaj loše.

Ovde malo tko a da ne voli pucačine, evo ja sam jedan od onih koji i ne voli baš tako nešto u igrama jer mi dosadnjikavo stalno pucat po nekom nečem.

TITANXIS nisi odgovorio da li si bio u vojsci? ako jesi kako ti je bilo? sta si tocno naucio?

moschus

zaključi sam na temelju mojih postova jer ionako se zaključuje na temelju komentara i za druge forumaše.

Pa lijepo te pitam sto si to korisno tamo naucio? Ja sam isto bio i to je najgluplje potrosenih 6 mjeseci u mom zivotu i jedino sto sam naucio je kako se svercati i hvatati krivine jer inace nahebes. Bio sam Koprivnica/Karlovac/Zagreb i jos sam dobro prosao jer sam najveci dio bio u Zg

Nemojte tako vojni rok je super svasta san naucio.

Naucio sam da se ujutro dignes u 6 imas postrojavanje dizanje zastave pa himna i onda ako je petak najodvratniji dorucak te ceka.

Naucio san da ako si gladan za rucak i oces repete krava ti ih nece dati a onda ce kasnije sve to baciti u smece poslije sto ostane.

Naucio sam da kao i u svemu moras imati vezu ako bi nakon 3 miseca isa u prekomandu da budes blize doma.

Naucio san da kao i u svemu svima si dobar dok te mogu iskoristiti kasnije ko te jebe.

Naucio san drkati i na price i na slike u smokvinom listu.

Naucio san raditi sa kosilicama jer me to spalo zadnjih par miseci a to ima veze sa ratom i spremanjem za rat jer par miseci kositi travu po vojarni me bas ispunilo i kvalitetno iskoristilo moje vrime ono bolje nego da san radio negdi.

Da sutra izbije rat ja treci dan tucen ptsp i trazin mirovinu nece mi se desiti ko starome i ostalima koji su eto postenjacine

TITANXIS u dva mjeseca ne stigneš puno naučiti cijeniti male stvari. Ja sam u vojsci od godinu dana za cijeli život naučio cijeniti male stvari, npr topli ručak kad ga nemaš ili vlastiti krevet kad ga dijeliš sa drugim vojnikom jer su kreveti spojeni i ima vas trideset u maloj sobi ..ili slobodu sranja u miru vlastitog wca

Nitko nije spomenuo tusiranje u hladnoj vodi sa 30 nepoznatih frajera… To smo svi potisnuli, jel? 😅

moschus

Bio sam da ak baš očeš točno znati i to 10 mjeseci na tri mjesta. Muzil u Puli, Taborec u Samoboru i D.O.G.S diverzantski odred Glavnog stožera u Stubičkoj Slatini. Bilo mi je teško u počecima što je normalno jer sve ti je to novo.

Naučio sam puno toga što praktičnog što filozofskog i teorijskog. Naučiš cjenit ljude, disciplini, samokontroli, naučiš biti smiren onda kada bi najradije eksplodirao od muke. Naučiš djelit i dobro i zlo. Svi ste jednaki u istoj kaši.

I kada sam odlazio, odnosno raspuštivao bilo mi je malo žao što se sve to završava. Lijepe i teške uspomene zbog drila koji sam iskusio ali i lijepih uspomena koji prevladavaju svakako i nema u tome ništa loše ako će neko provest 2 mjeseca i možda će i taj budući ročnik imati neke lijepe uspomene.

Ali kao što kažete u 2 mj neće puno naučiti ono što su prethodnici naučili. Ako ništa drugo znat će se služit oružjem.

Ne zagovaram ga nikako jer sam prvi protiv njega ali živimo u takvom vremenu kada zlo djeluje na svakom koraku i poduzimat će i drastičnije mjere i ako te ulovi nespremnog možeš samo ili dezertirat ili se pokušat suprostavit.

Ja sam bio u civilnoj 2005.g.

Bilo je fantastičnih 10 mjeseci. Dva sata odradiš neku glupost i ideš doma.

Znači 10 mjeseci bezbrižnog igranja aaaaaaaaaa

I to još igre sa zalaska PS2 konzole.

TITANXIS

Ok bio si, super ali nemoj to projicirat na današnju vojsku i omladinu.

Nema potrebe za obaveznim vojnim rokom tamo gdje je sve ok, pazi dobro što sam napisao. Pogotovo ne u 21. stoljeću, pogotovo ne u državi kojoj je prosjek siromaštva i korupcije gori nego Rumunjska. Dakle ko to financira? Što taj netko želi od toga? U životu ništa nije badava.

Ovo za zlo i kaj pišeš, kakvo zlo? Svaki rat se unaprijed zna majstore osim nekih manjih konflikata. Nije ti rat Call of Duty, Black Hawk Down, Spašavnje privatnika Jajana i ostale gluposti proizašle iz velikih umova holivuda.

TITANXIS Naučio sam puno toga što praktičnog što filozofskog i teorijskog. Naučiš cjenit ljude, disciplini, samokontroli, naučiš biti smiren onda kada bi najradije eksplodirao od muke. Naučiš djelit i dobro i zlo. Svi ste jednaki u istoj kaši.

Ja mislin da si ti bija u nekoj sekti a ne u vojsci

pravednik

Ajd onda neka se ne ide u vojsku I ajmo onda poduzet nešto i prosvjedovat protiv toga jer ovdje nećemo ništa postići.

Protiv oružane sile možeš se branit samo istom silom što je malo čudno što ja kao vjernik to kažem ali tako je. Na tu silu odgovaraš istom silom.

Ali vidim većina je protiv toga i onda što ćete poduzet, pobjeć i izbjeć vojni rok ako ste u kategoriji za otić u vojsku?

Zar mislite da ja nisam razmišljao da pobjegnem iz onog autobusa sa kojim smo trebali stići u vojarnu i da nisam poželio da se pokvari ili da se sudari negde samo da ne stignemo na odredište na koje sam deportiran sa ostalima na tada nepoznato mjesto. Nisam to tražio. To je normalni početni strah svakog ali nakon tjedan dana prođe, vjerujte mi.

Nisam niti htio pucati na prvoj vježbi i rekao nadređenima da mrzim oružje i odbijam ali naprosto moraš jer završiš u vojnom pritvoru u kojem sam katkad i bio zbog drugih stvari.

TITANXIS

Kakve ti oružane sile spominješ? Dakle sam priznaješ da vojni rok zato bude?

Jesi svjestan da smo mala država koja vojsku može samo dati, nećeš ti nikoga braniti jer nitko HR napasti neće. Nije to 91.

Stvarno to kaj pišeš ne funkcionira tak, ne više. Kad deca odsluže vojni rok idu doma i čekaju u teoriji ratni poziv-drafting u najgorem slučaju. Ako bude, kada bude. Tada zadužiš opet što zadužiš, pušku ili lopatu, 3 konzerve graha i paštetu i idemo kam ti vele.

Onda dojdeš na poziciju, skine te dron sa 2 km visine. Dakle spawn killa te a rata vidio nisi, eto ima sličnosti sam Call of Duty. To je to. To je ta priča. Dakle odi se igrat ili gledaj filmove.

Tebi su bome dobro isprali mozak krunicom, molitvom, lažnim domoljubljem dok si se kotao u blatu, ležao po pritvorima a oni jeli švedski stol.

pravednik jer nitko HR napasti neće

to ne možeš nikad sa sigurnošću znati

pravednik Kad deca odsluže vojni rok idu doma i čekaju u teoriji ratni poziv-drafting u najgorem slučaju. ako bude, kada bude

slažem, pa ni ne velim da je drugačije

pravednik Kakve ti oružane sile spominješ? Dakle sam priznaješ da vojni rok zato bude?

ne velim da je baš nužno zbog rata jer on se dogodi nenadano. išlo se i u bivšoj jugi u vojsku a nije bilo nikad pravog rata a zakaj se onda ide u vojsku nek da se bude donekle spreman

pravednik eto ima sličnosti sam Call of Duty.

ponešto ima ali tak razmišljaju mladi gameri silnih pucačina a u stvarnosti na terenu je ipak drugačije. dešavaju se nepredviđene situacije na pravom bojnom terenu,

da, može ti pasti i projektil u blizini a ne dronom da te neko skine i pogodi te dio raznesenog projektila u glavu istog dana na bojnom polju, sve je to moguće

pravednik Tebi su bome dobro isprali mozak krunicom, molitvom, lažnim domoljubljem dok si se kotao u blatu, ležao po pritvorima a oni jeli švedski stol.

Da sam bio u pravom oružanom ratu onda bih tako i pomislio ali nikog ne krivim za odsluženih 10 mjeseci. Ostali su mi lijepi trenuci otada.

Gorje mi je bilo u doba korone te bih radije opet ponovio tih 10 mjeseci vojske nego doba korone kada bih morao birat.

Ja ne kuzim kako si ti od tako dragog clana postao ovako naporan i bedast. Ja sam barem konstanta od pocetka, dubre do kraja

TITANXIS ponešto ima ali tak razmišljaju mladi gameri silnih pucačina a u stvarnosti na terenu je ipak drugačije. dešavaju se nepredviđene situacije na pravom bojnom terenu,

Govorim iz prve ruke, nikakve nepredviđene situacije više ne postoje.