Blebetaonica 2
Krečenje simulator 2024 - instant buy
Kikiller ja sam prošle godine kupila onaj kompresor za boju. Kupiš najlon za zaštitu i traku za bojanje i zaštitiš sve i spremiš sve dan prije (zamješaš boju, uliješ, makneš pokućstvo, zaštitiš utičnice i lajsne i sve to) . Digneš se, marendaš, pališ mašinu i okrečiš 120 kvadrata za 3 sata. Otvoriš sve prozore nek te lupa promaja. Osuši se za dva sata i onda drugu ruku. Dok se suši ti piješ kavu ili odeš na more malo.
Samo treba ti malo vježbe dok ne pogodiš na kojoj udaljenosti moraš držat da ti ne kaplje po zidovima i koliko vodeno ćeš zamješat boju. Ali mogu ti reć spas, ja sam s tim i drvarnicu vani, ma milina.
life sucks da, umjesto da igram i ja krecim, stemam, zidam, provadjam struju i gletam. I onda navecer jedva mogu lec, a kamoli jos igrat ili napravit neki video. A gdje je tu jos gitara… i sta da djecu imam jos…
posao je problem, bio i ostao. Mislim da cu probat s onim cakama da petkom ne radim, par ljudi tak dela koje znam
Ja 32 godine radim i sitno brojim, još sedam godina i deset mjeseci pa penzija i onda više ne koristim ni hlače. Po cijele dane bum po doma samo u gaćama sa gamepadom…dućan mi je tri metra prek ceste tam mogu i u šlafroku ha ha
Sterlok čim tako sitno brojiš svaki tren, velike su šanse da ćeš odabet prije penzije ili taman kad primiš prvu
Počeo sa osamnaest, godina propala na vojsku, bilo bi 33.
Sterlok ti to mislis u neku prijevremenu ili kako? Ako dobro racunam, imas 51god a planiras ici sa 58 sto bas i nije moguce. Barem ne u punu mirovinu.
A sto da ja njemu kazen nakon ovoga
Kikiller Drugi dan, poslije posla odmah odem na trening. Dođem doma strgan i stignem jednu misiju odigrat. Pitanje da li mi se da.
Covik napise kilometarski post di u sredini nonsalantno stavi iman slobodnog vrimena necu ga iskoristiti na igranje nego na trening koji ce mi usrati cili dan da neman volje za nista.
I trazi nase zaljenje
Konstantno govorin vjezbanje nikome nije koristilo u ovim sredinjim godinama. Kad si mlad igras nesto nekin sporton se bavis pa ok i to je to nema dalje.
Ne jedite zdravo i ne vjezbajte doci ce te u kasnije godine i to ce vas kostati tili bi umriti a nemorete radi vjezbanja i zdrave hrane.
Evo najbolji primjer vam je americki predsjednik Joe Biden covik je cili zivot okruzen budalama koji mu prave hranu i vjerovatno su ga tirali na trening i danas je ziva biljka nezna di je nezna tko je a radi ovih gore gluposti jos nemoze umriti.
Kikiller . Imam problema sa kralježnicom i koljenima tako da moram vježbat mišiće da to drže.
Ako si doma na kaucu misici ti nemoraju drzati nista i problema nemas.
Kikiller Znam da se zajebavaš ali reći ću ti jednu istinu pa probaj negirat, kad si u teretani nisi doma!
A tu ti nemogu nista pomoci jer ja neman tih problema. Meni je doma najdraze i jos nisan imao taj đir kad san tamo nisan doma.
Iman dosta ekipe koji su u tome iden tamo da nisan doma.