TITANXIS foggy Ne moraš bit baš janpi ali čašica neke žestice 2-3 sata prije spavanje je dobro uzet. Potiče cirkulaciju ali i onu najbitniju cerebralnu cirkulaciju. Dvije čašice žestokog već ulaze u sferu štetnosti i ovisnosti.
buz Jebeno čitanje, ja to upražnjavam čisto da se maknem od ekrana barem pola sata prije spavanja, ali mogao bi hladno cijelu noć onda čitati. Ne spava mi se ni malo.
TITANXIS foggy Niš ne moraš, ja to ti prvi savjetujem. Znam da se zekaš u vezi cuge ili ne ko će ga znat 😁ali kak se veli, mora se samo umrijeti.
yakuza_stinger Ja često zakljucam na stolici pred kompom i skoro glavom tresnem od tipkovnicu. A čim se onda premjestim u krpe - ne ide spavanje samo tako.
foggy Mislim da mi taman isticu 2 godine pa ce bit baj baj A1. Najgori net provider, i najveca bagra. Najbolje da nakon sklapanja ugovora dignu sve 600% i da ne daju da raskinemo ugovor. Pitam se koliko je zakonski to sto rade.
TITANXIS foggy Mislim da mi taman isticu 2 godine pa ce bit baj baj A1. Najgori net provider, i najveca bagra. foggy i da ne daju da raskinemo ugovor. Nemoj tako po jadničkima, oni nas ustvari vole, zaljubljeni su u nas i ne daju da ih ostavimo, pa znaš da je teško drugog si najti kad si s nekim tulike leta.