@Genesis Hodam danas u OS i onda u Reisnerovoj na dva mjesta vidim ovo, na nedavno obnovljenoj tramvajskoj :

Ovom trasom i dalje ne voze tramvaji, ali svejedno.: (

Genesis I moje je i dalje, zato se i pitam tko brine o gradu dok me nema, stvari se otimaju kontroli?🤣

Nema Bandića batmana koji bi to rješil dok si reko keks.😆

S druge strane niko od građana se ne bi sjetil pa da to podigne svojevoljno. Dvojica bi to bez frke podigla ak već jedan sam nemre. Pa nije Tomek batman da zna sve kaj se loše zbilo i to popravi.😔.

Miro ti i na slici naginjes udesno

Genesis ja znam dva pedera koja su dobila Shako kacigu na prvom Duriel runu samnom. Njima ću čestitati njihov mjesec i nek se jebu sa svojim uber kacigama.

Da li da ovo shvatim kao neki iznenadni sudbonosni ljubavni zov, potencijalnu navlakušu zbog moje velikodušne naivnosti, ili poštenog gamera iz Japana koji je oduševljen mojim postovima?

Gabrijele ili kako se već zoveš, ovo tvoje spamanje s accovima je sad već bolesno i malo se brinem

Jel to neki naš PS buraz mučenik u izgnanstvu?

klinjo

Bacili su je u bijegu, očito je imao Xbox pa kad su shvatili da nije PS5 su je bacili.

I to vjerojatno Series S. Ekipa skontala da je outdated i da ne može ni pokretati nove igre. Mogu samo zamisliti tu rezignaciju, ja bih odmah sjeo na pod i čekao policiju da dođe po mene.