Pitanje za forumašice i forumaše.

Kad odete na Google pretragu slika, prikaže li se i vama ovako? Da su rezultati na lijevoj strani a ne preko cijelog ekrana?

herc Ne.

Na Chromeu/Win 10 ne prikazuje tako bez obzira bio ulogiran u Googleove usluge ili ne, već preko cijelog ekrana.

herc

Meni se uopće ne pokazuju slike nek žele da im ja dajem slike, asti gospe!

chono

Da bar to jesan ja onda bi znacilo da san jeo nedavno janjetinu a ne ovako proslo vise od misec dana

Ekipa iz Kastva i okoline Rijeke, imate nastup Gipsy Kings krajem Juna. Fakin vam zavidim.

To tko propusti, a blizu mu je, drona samoubicu ću mu poslati.

Trebalo bi otvorit neku gameteku kao nekad videoteke kad su bile. Budeš član, dođeš unutra, posudiš igru koju želiš za neke sitne pare i vrneš ju kroz mjesec dana.

How GameStop, the World's Biggest Video Game Retailer, Started to Fail

Dobra ideja, ali trebalo bi to učiniti vidljivim samo za verificirane članove, kako ne bi eventualno bilo problema sa zakonom i izdavačima.

Zero

Pa plačala bi gameteka porez za takve elektroničke medije i sve bi bilo legalno. Nije zabranjena posudba igre ni ako imaš ni ako nemaš na tome zaradu.

TITANXIS Zelda u Osijeku je davnih 90tih imala takav pristup…lezao sam u bolnici a stari je redovno jednom tjedno isao posudjivat nove igre za gameboy 🙂

Kako je sad u Cinestaru kad se kupe karte preko interneta? Je li se i dalje mora opet ić na kasu to potvrdit ili se može s mailom direkt na ulaz?

Fenix

Bio sam prije mj dana u Cinestar Osijek (Portanova).

Morao sam potvrditi na blagajni.

herc baš su nesposobni. Uz to imaju i novi web, nisu migrirali račune nego se mora opet registrirat

Potvrde na ulazu / prolazu kak se kreće prema dvoranama, ne trebaš baš na samu blagajnu (tam di kupuješ piće i kokice).

Skenira ti barcode na ulaznici i ideš.

Ja dobijem na mail kartu s QR kodom koju skeniraju na ulazu.

Ak je više ljudi, sve ide na jedan QR.

Funkcionira vrlo dobro po meni. Bar u Zagrebu.

Tak je kak i Woodie veli. Jedan je barcode ak je više ulaznica i njega poskenira sa svojim mobitelom.

Avenue Mall me više nikad neće vidjet jer mi je zadnji put uzela 0,3 Colu koju sam si kupil u dućanu. Znam ja za pravilo da ne bi smio unosit svoje, al u džepu / torbi možeš i C4 unjet jer ti ne smije prekapat. Ja nosil u ruci jer nam stvarno nitko nikad nije srao i taman se našla neka nadrkana voditeljica i neda mi.

U Z centru nikad problema. Zato stalno i idem tam.

Tuhy

Mene nisu nikad haltali za cugu. Uglavnom sam vodu nosio pa valjda zato.

Univerzalni vojnik, navek i vazda ga posvuda ima.

Gledali Planet majmuna, mislio sam da cu umrijeti ta dva ipo sata. Najbolji dio filma bio kad se žena izderala na idiote do nqs

Ta iz Irske se želi svrstat u nebinarne ali men se čini da nije ta osoba. Ona je samo vrckava, buntovna, ljuta na sistem i to je sve

TITANXIS žena je inače jako simpatična i jednostavna. Ako ti se da, pogledaj koji intervju ili pjesmu live kad nema ovakav staging ko na eurosongu. Baš je simpa.

Tzereen

Željela se skompat sa Izraelkom ali nisu joj bili dopušteni kontakti sa nikim iz sigurnosnih razloga.

Vjerujem da je simpa i što sam prije pisao u drugoj temi o neprihvačenom klincu u društvu pa postane mrzovoljan pa radi svakakve stvari da ga ljudi dožive i tak mislim za tu curu. Ona je malo "drugačija" od ostalih ali problem je u ljudima i društvu kaj možemo stvarat potencijalnu negativu u takvim ljudima ako ih odbacujemo.

edit: A što se tiče njihove pjesme, meni je zbilja bila bezvezna. Pjesma mi mora bit za dušu svaka a ako ona to nije onda mi ne odgovara.

TITANXIS krivo sam se izrazio. Ne ta pjesma s Eurovizije, već nešto drugo, live.

Npr ovo

Tzereen

Sasvim drugačije, ne bih je nit prepoznao a glas joj malo fura na SIA pjevačicu.

Tzereen pa kad je neintuitivno i protiv svake logike. Poštujem svakoga, ali u životu koji mi je ionako prekompliciran stvarno si ne mislim razbijat glavu koga ću kako nazivat

Pogotovo na HR jeziku s "vi" i "oni". Nema šanse. Ako već treba neka se izmisli neka druga zamjenica

Tzereen Potrudi se index napisati i drugu stranu medalje nekad.

Rod je nova ideologija, postoje spolovi: muški, ženski i intersex (rođenjem nedefinirani spolni organi), ljudi koji su rođeni intersex u nekim državama imaju pravo se izjasniti da nisu muško ni žensko vec intersex spol, non-binary i ostale fikcije nemaju veze sa time i dio su novih iluzija-identifikacija…

Skoro si bio u pravu da mi 10 tisuća ostane tjedno 😊 A ovo je samo jedna rezervacija do su ostale. 😂😂😂😂

Još dok platim osoblje 😜

@Genesis primakao se 1.6 😜

@Brijac

DarkPunisher baš me zanima što bi rekao Nikica kad bi znao da mu ovaj ovdje javno objavljuje rezervacije iz hotela

Fenix što bi rekao

Booked by Hideo Kojima