Blebetaonica 2
Oko 14h stigne mi poruka da u 15h mogu očekivat kišu. Hvala lepa ali nisam je naručil!
Malčec su se preračunali za par minuta, jer počela je ranije.
Frajer me spičkao na parkingu i izbil mi je prednji dio auta u zid. Moraos sam uzeti mamin auto da odem na posao.
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3693229-uznemiruci-snimak-napada-na-decu-u-francuskoj
Vise ne mozes ni u parku sa djecom biti siguran. Tragicno i žalosno.
maverick Bio je baš nedavno članak o tome koliko se građani u EU osjećaju sigurno na ulicama noću. Očekivano, Francuska i veći dio Skandinavije su u vrhu po osjećaju nesigurnosti. Vjerujem da to mogu "zahvaliti" svojoj divljoj imigrantskoj politici koja ih je i dovela do tog problema. Charie Hebdo incident i nije bio tako davno da se zaboravi, a svako malo kod njih u Francuskoj vidim po ulicama kako nasilno prosvjeduju uništavajući sve pred sobom. Hvala lijepa, ali takvu otvorenost i liberalnost ovdje ne želim. Ako ima potrebe za radnom snagom (pogotovo visokokvalificiranom) onda ok, ali postoje kvote i kvalifikacije za to, ne da na kraju imaš getoe s nazadnom kulturom i da se ljudi osjećaju nesigurno u vlastitoj državi.
Ovako redon nabijen nakurac @Picek @chono @Genesis @Kaiserus mislin da je i @Tzereen tu
Jeba san vas dosta u onoj temi trcanje, vjezbanje i te gluposti i sad eli je karma napravila svoje ili ste me začarali neznan ali smatran vas krivima.
Uglavnom veceras igramo turnir ja san reka da me stavu samo kao broj mogu uci po minutu, ali broj je dosao na 5 igramo 3 na 3. Reko dobro ajde nekako cemo to rjesiti i eto jednom je veceras godisnjica braka a jedan je pao iz motora ( nije mu nista) i tako Miro ce igrati cilu utakmicu.
Ma krasno
Ždrigoni