Frajer me spičkao na parkingu i izbil mi je prednji dio auta u zid. Moraos sam uzeti mamin auto da odem na posao.

Fenix

A ne bih roastao al bi voli saznat recimo o jednom liku koji mi se čini zanimljiv,javim ti jednom.

maverick Bio je baš nedavno članak o tome koliko se građani u EU osjećaju sigurno na ulicama noću. Očekivano, Francuska i veći dio Skandinavije su u vrhu po osjećaju nesigurnosti. Vjerujem da to mogu "zahvaliti" svojoj divljoj imigrantskoj politici koja ih je i dovela do tog problema. Charie Hebdo incident i nije bio tako davno da se zaboravi, a svako malo kod njih u Francuskoj vidim po ulicama kako nasilno prosvjeduju uništavajući sve pred sobom. Hvala lijepa, ali takvu otvorenost i liberalnost ovdje ne želim. Ako ima potrebe za radnom snagom (pogotovo visokokvalificiranom) onda ok, ali postoje kvote i kvalifikacije za to, ne da na kraju imaš getoe s nazadnom kulturom i da se ljudi osjećaju nesigurno u vlastitoj državi.

Ovako redon nabijen nakurac @Picek @chono @Genesis @Kaiserus mislin da je i @Tzereen tu

Jeba san vas dosta u onoj temi trcanje, vjezbanje i te gluposti i sad eli je karma napravila svoje ili ste me začarali neznan ali smatran vas krivima.

Uglavnom veceras igramo turnir ja san reka da me stavu samo kao broj mogu uci po minutu, ali broj je dosao na 5 igramo 3 na 3. Reko dobro ajde nekako cemo to rjesiti i eto jednom je veceras godisnjica braka a jedan je pao iz motora ( nije mu nista) i tako Miro ce igrati cilu utakmicu.

Ma krasno

Ždrigoni

Miro Preporučijem Kung fu Pandža tehniku igranja, "lopta smije proći, ali igrač ne". Udri djecu, nisu ti brat

Zovite dečke s hitne da budu sa strane u pripravnosti ako kolabiraš kojim slučajem.

Kokotina, janjetina, teletina i svinjetina u većim količinama ne idu ruku pod ruku sa treninzima, trčanjem i sl.. Kad se ostaviš tih delicija onda moš na beganje. Ili jedno ili drugo. Ja biram radije prvu opciju.

Miro Kroz 10 min neces znat za sebe. Jebat ces sve po redu a najvise one koji su te najebali na fizicku aktivnost.

Ima nade pogledajte protiv koga igramo

Ako im roba bude mirisati po janjetini pa u zubima cu ih nositi

doctorfreak Jebat ces sve po redu a najvise one koji su te najebali na fizicku aktivnost.

Vec je to napravio, vidis da su svi tagani 🤣

Bez brige, zvao sam ja vec hitnu. Kazu u pripremi su, sjecaju ga se od zadnji puta…

Miro, ako ti mogu preporučiti jedan lagani fasting do večeras. Letit ćeš

Fenix

Uf znaci pošao sam do mesnice žena me pustila samoga isao po meso za juhu uzeo sam ga ali i 7.5kg ramsteka 🤣🤣🤣🤣 a sto je ocekivala kad dite pustes među igracke

Ali rucak je bio lagan tako da cu letiti po terenu

Miro samo meso! Carnivore dijeta odnosno prehrana daje ogromnu energiju, nema umora vise, performanse tijela se povecaju, raste imunitet, rijesavaju se razne boljke modernog nacina zivota, bolje se spava, bolje kara, bas iskonsko stanje tijela kako i treba biti.

Za one koji nisu znali, Miro je skraceno od Mirovina Ha-Ha-Ha

Zero u globalu sam za imigraciju ali ne kao ovo do sada, moraju postojati puno rigoroznije kvote. Medjutim steta se vise ne moze popraviti, geta postaju sve veca i ne vidim nikakav izlaz iz ovakve situacije. Stvarno ne volim generalizirati ali neki narodi nisu skloni da se prilagode ni najmanje. Uzivaju u svim blagodatima demokracije ali "doma" ce glasati za autoritarni rezim. Kad hodam kroz odredjene dijelove Stuttgarta imam vise dojam da sam na bliskom istoku nego u srcu Europe a jos je jedan od sigurnijih velikih gradova u Njemackoj.

No s obzirom da u gotovo svim sektorima fali radne snage prije ce se jos olabaviti zakoni.

Ja sam zato što sam stariji i što vrijeme odmiče sve više desno orijentiran. Ne trebaju mi takvi koji dolaze pa kome drago kome krivo. Ne misle se asimilirati kao naši koji su išli po Austriji i Njemačkoj i radili svoje i šutjeli. Čast izuzecima, ali općenito od ovih kakvi dolaze ništa dobro. Bojim se da se moja kćer neće moć za 18 godina sigurno osjećati navečer sama u gradu kao što smo mi mogli do nedavno. Naravno, sranje se uvijek moglo desiti, nigdje nije 100% sigurno. Ipak imam dojam da ako se ovo nastavi, za 18 godina mi se čini da će šanse za neko sranje biti puno veće.

Jebiga spalo nas sa ekipom koja igra turnire njih 6 bilo izgubili 10 7

Dao sam 4 gola

Vracan se