yakuza_stinger Za Optimu i slično ne znam ali konobarenje…

Da, sranje je raditi sezonski. Živim u kraju gdje je turizam i brdo hotela.

Nikada nisam to želio raditi ali dosta frendova je radilo sezonski.

Cijelo ljeto bez slobodnoga dana, dvokratno, tukli bi brdo sati itd.

S druge strane oni koji su radili s novčanikom uzeli bi puno bakšiša, dobro zaradili, muljali strankinje i kolegice, cugali itd.

Nije baš sve crno. Definitivno nije posao za raditi cijeli život ali kada je čovjek mlad za odguliti par sezona je ok.

Skoro svi za koje znam da su radili napustili su turizam već oko 30-te godine.

StarFox_N S druge strane oni koji su radili s novčanikom uzeli bi puno bakšiša, dobro zaradili, muljali strankinje i kolegice, cugali itd.

Nije baš sve crno. Definitivno nije posao za raditi cijeli život ali kada je čovjek mlad za odguliti par sezona je ok.

Zato i velim, da sam mlađi, pa ovu šemu imati, to je ajd. Al sad ne bih hvala.

Nije mi bilo problem odvaliti i do 16h rada kad sam bio gotovo duplo mlađi, sad bi ipak radije imao nešto slobode.

Imamo veliki problem na forumu VELIKI

Igran diablo treba dosta vremena bla bla bla i onda ovaj zadnji @Picek ov post sto je kupio prelije casu.

Dakle ovo je gaming forum jeli tako @Fenix če, pisemo sto igramo kukamo i to. Kuka jadan @Flipper da nema vise vrimena za igrati kuka jadan @Tuhy kako radi non stop nema vrimena za igrati ma bezbroj je ovakvih postova di ljudi kukaju bezbroj.

I onda dode @Picek i pise da je 10 dana potrosio na vozanje biciklom, 10 dana dobro ste procitali tocno dode se rugati ljudima koji nemaju vrimena kako ga on ima i trosi bez veze.

Znate ono kad ste bili mali pa van je mater govorila jedi moras sve pojesti ima gladne dice u Africi.

E pa mi smo u ovom slucaju gladna dica u Africi a @Picek i ostali da ih ne nabrajam sad su ovi sto ne jedu i jos bacaju hranu.

Ma ovo je cak i jedna vrsta rasizma prema nama!

Nek mi neko još veli da je Livi linijski golman.

Kaj je čovjek u ovoj tekmi skinuo.

#nogometnasila

kauboj travanj 2015 sam napustio taj titanic…ponudili otpremninu i adios za irsku xD

Pao drugi put voznju u autoskoli, bila je razlika između prvog i drugog izlaska 9 mjeseci,a tak mi je kad ko stari konj idem polagat, trebao sam to riješit vec davno prije a ne u 36-oj.

A pao sam jel sam corav nisam kod skretanja uljevo vidio dopunsku strijelicu pa cekao 5 sek predugo.

danko-b

Kažu da su su ovo "najbolji" i uobičajeni savjeti i izrazi podrške koji dolaze od prijatelja i poznanika:

1. Jbga.
          2. Ne znam šta da ti kažem.
          3. Bit će bolje.

U tvom slučaju 3. bi bio primjeren odgovor. Dijelom i 1., jel.

HRT1 iz najave današnje emisije "Kod nas doma" biti će pizza majstor,

Brijac

citiram jedan komentar

"doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima, 15000 EUR kazne (ako nema, onda u zatvor) i stvar riješena"

Brijac Muka mi je jebote, dobio sam par videa na Whatsapp. Balavander od 20 godina.

@buz Evo, saznalo se tko je (neću tu javno) Otišao sam na fb od dotičnog i imam što vidjeti.

herc I ja sam vidio ime i prezime, procurilo je u komentarima jako brzo.

Ma to nisu nikakve utrke, to su meetovi gdje se većina sparkira, piju vodu, žderu McDonalds i kebab i pričaju. Na Supernovoj se već neko vrijeme okupljaju. No onda dođu ovi kojima je samo na pameti divljati i preseravat se s autima od 200k eura i dogodi se sranje.

Vozaču odmah smrtna kazna, starom doživotan zatvor. Ali u kakvoj smiješnoj državi živimo, vjerojatno zatvora ni vidjeti neće.

Pa sjetite se samo onog majmuna Kameničkog koji je ubio onu curu. Dobio je 6 godina na kraju, ali skoro se izvuko. Lik se kao oženio i napravio par djece ne bi li ga na sudu pustili bez zatvorske kazne.

Podcijenio ubrzanje vozila, zato i jest lako izgubio kontrolu.

Nije očekivao da će ga tolikom brzinom ispaliti, plus neiskustvo sa zadnjom vučom.

Već viđen tipičan primjer idiota/debila.

Strasno, isao se pokazat s skupim autom i sad ce mu tih par sekundi obiljezit zivot.

Samo da ove koje je udario svi prezive, a onda bacit tuzbu I tražit odstetu

Nije ovo ni prvi ni zadnji put.

Međutim žalosno je da netko s 23 godine uopće zakonski smije voziti nešto sa 500+ konja odnosno 700 u ovom slučaju.

To su vozila za utrke odnosno staze. Kako mozes opravdat takvo vozilo poznavajuci naše ceste, zakon o maksimalnoj brzini od 130km/h za autoput?

zontra Vozaču odmah smrtna kazna, starom doživotan zatvor. Ali u kakvoj smiješnoj državi živimo, vjerojatno zatvora ni vidjeti neće.

Mene je tip u neregistriranom autu pregazio na zebri, pa je dobio drek od kazne. ja teške ozljede i dvije operacije. ZG je pun ovakvih likova na cesti, treba imati sreće a vjerojatnost da naletiš na ovakvoga svako dan raste. Nema koristi od policije i kazni kad imam sudstvo kakvo imamo.

u USA bi se zbrajale kazne sa svaki od počinjenih prekršaja i za svaku ozlijeđenu osobu. Kad nas dobije jedinstvenu kaznu, i olakotnu okolnost npr. iz dobre obitelji i nikada prije nije ubio.

doctorfreak

Nekad je bilo zabranjeno za mlade vozace, ali ionako se nije bas gledalo osim u slucaju nekog veceg prekrsaja pa su ukinuli prije desetak godina.

A realno isto tako mozes ubit ljude i sa puno slabijim autom ako vozis kao ludak.

yakuza_stinger Nije to vozilo za utrke. To je grand tourer za one dubljeg dzepa.

sanzo A realno isto tako mozes ubit ljude i sa puno slabijim autom ako vozis kao ludak.

Koji ce ti racku 700 konja za gradsku voznju?

Ajde kad to u prvoj vozi bogati deda kroz grad koji je jednom nogom u grobu..ali dat to klincu u dvadesetim godinama koji je još glup ko kamen je poziv za smrt.

Sterlok Uopće ne kužiš poanta…pa naravno da se nesreće događaju na svakom tipi vozila i svakom tipu osibe.

Ja govorim koliko je debilno da se dopušta mladim vozičima da voze ovakve bijesne automobile

Kladim se da 90% njih ne može odoliti dokazivanjuni stiskanju papučice gasa.

Frende za upravljat sa 700 konja treba imat skilla…

Debilana je da se dozvoljava bilo kome, ali živimo u društvu koje se diže na zadnje noge ako se nešto nameće. Po meni ograničiti auto na 80 km max, tvornički sve po redu, dosta za autoput, previše za grad. U gradu kad pređeš 50 kmh oduzimanje auta na pola godine, ako te uhvate zatvor. Mladi bi se kurčili a stari imaju reflekse za kurac.

Ali sobzirom da živimo u krkanskom društvu ogromni porezi na ovakve aute su jedina vatrogasna mjera, ali stvarno mislim ogromni.

doctorfreak koji će ti kurac život kad ćeš umrt? koji kurac jebeš kad znaš da ćeš svršit? Zato što ti se hoće i zato što možeš. I zato što moraš.

Velikogorička je od Buzina do Zubaka svaki vikend autopista. Nema kamera, nema policije.

Znači, koji je ovo kurac? Fakat me sekiraju ovakve stvari i ovakva mladež i ovakva ekipa i ovakav nesrazmjer para i nepara i komentari i obraćanje oca od tog kripla.

Od kud mu pare studentu s 23 godine? "kupuje i prodaje i aute pa si je uštedio" "nadam se da ovo sve neće utjecat na presudu jer mi treba u životu"

Daj isuse, e. Jebote više hrvatska i svijet i vrijednosti i svjetonazori i ciljevi u životu i odgoj i sve…. Ne znam zašto sam išao upalit Index u pauzi od posla. Konj glupi. Eto što sam.

herc vozio bi taj na crno i to je to…kaznu nece nikad platit

Doklegod se ne uzme pravda u svoje ruke nema srice.

Dok se mulcu ne opali jedan izmedu ociju nema srice.

On zatvora viditi nece to je ocito, nije ni prije njega niko od bogatih pa nece ni on.

Meni i dalje nije jasno kako to neko od ostecenih obitelji to trpi.

Nedaj boze nikome ali da se meni desi slicno islo bi ko u filmu građanin opasnih namjera.

Unisti ti zivot ubije tvojeg i ti ces doma plakati i kukati cili zivot a on ce setati slobodan

O ne

Nece

Miro

Jedino ti to preostaje u takvoj državi sa (ne)pravosuđem.