To na slici definitivno nije PS5 kontroler, već rekao bih custom Logitech. Ali ako su koristili PS5 kontroler za upravljanje ne bi trebalo nikoga iznenaditi ako je podmornica jebeno potonula.

Kućište Ima bijelo-sivo crnih tonova slično kao kod PS5 ali da, to je Logitechov upravljač, imam ga. Novinar članka nije igrač tak da mu ni za zamjerit.

yakuza_stinger mislim da koristiš izraz novinar jako velikodušno, radi se o portalu 24sata. Imala sam i ja blog sa 15 godina, po standardu 24sata ja sam spisatelj, autor i novinar.

Zero Zadriftala s kursa i zabila se u stijenu.

oxi Nekada su voditelji i novinari bili školovani ljudi.

Danas je to sve samo ne književni hrvatski jezik a taj posao može raditi bilo tko.

Na 24 sata ima više bosanskog i srpskog nego hrvatskog riječnika. Kad pogledaš od kud su autori ni ne čudi.

buz Par stotina sati kruzanja podmorjem kod Titanika i ode kormilo submarine ulivo di ne triba, ae.

Al evo, bog im pomogo da su preživjeli.

doctorfreak Danas je to sve samo ne književni hrvatski jezik a taj posao može raditi bilo tko.

Nije stvar u polu pismenosti, stvar je da 90% današnjih "novinara" pročita prve dvije rečenice nekog teksta sa kredibilnog izvora aka facebook opis ispod slike koju je postala Slavica iz Samobora i od toga naprave članak i to je vijest.

Kvaliteta<kvantiteta.

doctorfreak Nisam to primjetio i znatiželje radi sam brzinski proletio kroz desetak članaka. Nigdje nisam vidio da autori pišu srpski niti bosanski.

Po imenima mi se čini da su većinom iz HR tako da ne znam o čemu pričaš.

U svakom slučaju manje je bitno od kuda su autori.

Problem je što pravog istraživačkog novinarstva više nema.

StarFox_N Ja 24 čitam svakodnevno od kad postoje te novine, godinama. I gotovo svakodnevno postoji barem jedan članak s bosansko-srpskim riječnikom.

To je jedan od najgorih novina koje postoje a koje su uspjele zahvaljujući golotinji, starletama i zvijezdama.

Eto za primjer onaj voditelj Enes daj mi reci kojim jezikom vodi emisije? Bosanskog naglaska i riječnika na pretek.

oxi Kad su prije par godina svi portali prenijeli da su Hrvati najgluplji narod na svijetu, a Srbi peti. Izvor im bio natjecanje hrvatskih i srpskih trolova s 4chana.

doctorfreak Ne čitam 24 sata, niti znam da ima emisija niti znam tko je Enes.

Čitaš ih svakodnevno godinama a kažeš da su najgore novine koje postoje.

Možda da ih prestaneš čitati?

HaHa-Ha-Ha

Slažem se s tobom. Smeće od novina/portala isto kao i Index.

Uvijek okrenem očima kada netko ovdje baci link s neke od te dvije stranice.

Ma stvar je navike ništa drugo…svako jutro nakon buđenja pogledam na koju minutu šta ima novo..

Inače sam najviše volio kolumne iz večernjeg/jutarnjeg prije desetak godina.

Al danas to nikog ne zanima.

Rezime svega je da mi je žao što se gubi naš hrvatski jezik. Više neznaš što smo i tko smo.

Jel se zna kolko je očekivano trajanje ekspedicije podmornice.

buz Pa da tamo do Pavelića hrvatska praktički nije ni postojala. Jako smo miješani narod, ali koji to danas nije. Kako god bliže smo bosancima nego srbima ali necemo u politiku 😃

Jbte koje nevrijeme bilo…

Ajd, Tuhelj nije tak jako pogodilo sa tučom, al vjetar polomio dost toga. Ne sjećam se dal je ikad bliskalo 20 minuta bez prestanka, osvjetljeno cijelo vrijeme ko da dan bio…