Miro Preporučijem Kung fu Pandža tehniku igranja, "lopta smije proći, ali igrač ne". Udri djecu, nisu ti brat

Zovite dečke s hitne da budu sa strane u pripravnosti ako kolabiraš kojim slučajem.

Kokotina, janjetina, teletina i svinjetina u većim količinama ne idu ruku pod ruku sa treninzima, trčanjem i sl.. Kad se ostaviš tih delicija onda moš na beganje. Ili jedno ili drugo. Ja biram radije prvu opciju.

Miro Kroz 10 min neces znat za sebe. Jebat ces sve po redu a najvise one koji su te najebali na fizicku aktivnost.

Ima nade pogledajte protiv koga igramo

Ako im roba bude mirisati po janjetini pa u zubima cu ih nositi

doctorfreak Jebat ces sve po redu a najvise one koji su te najebali na fizicku aktivnost.

Vec je to napravio, vidis da su svi tagani 🤣

Bez brige, zvao sam ja vec hitnu. Kazu u pripremi su, sjecaju ga se od zadnji puta…

Miro, ako ti mogu preporučiti jedan lagani fasting do večeras. Letit ćeš

Fenix

Uf znaci pošao sam do mesnice žena me pustila samoga isao po meso za juhu uzeo sam ga ali i 7.5kg ramsteka 🤣🤣🤣🤣 a sto je ocekivala kad dite pustes među igracke

Ali rucak je bio lagan tako da cu letiti po terenu

Miro samo meso! Carnivore dijeta odnosno prehrana daje ogromnu energiju, nema umora vise, performanse tijela se povecaju, raste imunitet, rijesavaju se razne boljke modernog nacina zivota, bolje se spava, bolje kara, bas iskonsko stanje tijela kako i treba biti.

Za one koji nisu znali, Miro je skraceno od Mirovina Ha-Ha-Ha

Zero u globalu sam za imigraciju ali ne kao ovo do sada, moraju postojati puno rigoroznije kvote. Medjutim steta se vise ne moze popraviti, geta postaju sve veca i ne vidim nikakav izlaz iz ovakve situacije. Stvarno ne volim generalizirati ali neki narodi nisu skloni da se prilagode ni najmanje. Uzivaju u svim blagodatima demokracije ali "doma" ce glasati za autoritarni rezim. Kad hodam kroz odredjene dijelove Stuttgarta imam vise dojam da sam na bliskom istoku nego u srcu Europe a jos je jedan od sigurnijih velikih gradova u Njemackoj.

No s obzirom da u gotovo svim sektorima fali radne snage prije ce se jos olabaviti zakoni.

Ja sam zato što sam stariji i što vrijeme odmiče sve više desno orijentiran. Ne trebaju mi takvi koji dolaze pa kome drago kome krivo. Ne misle se asimilirati kao naši koji su išli po Austriji i Njemačkoj i radili svoje i šutjeli. Čast izuzecima, ali općenito od ovih kakvi dolaze ništa dobro. Bojim se da se moja kćer neće moć za 18 godina sigurno osjećati navečer sama u gradu kao što smo mi mogli do nedavno. Naravno, sranje se uvijek moglo desiti, nigdje nije 100% sigurno. Ipak imam dojam da ako se ovo nastavi, za 18 godina mi se čini da će šanse za neko sranje biti puno veće.

Jebiga spalo nas sa ekipom koja igra turnire njih 6 bilo izgubili 10 7

Dao sam 4 gola

Vracan se

Zašto nisi bio na golu? Bilo bi 3:0

Problem neasimiliranih migranata lezi iskljucivo na narodu koji bira koga dovodi na vlast. Angazman krece od lokalne samouprave pa na vise gdje se ujedno gledaju i programi kvalitetne asimilacije. Sve dok to nije pristup migraciji, do tada asimilacije nece biti, a na migrante ce se gledati dehumanizirano kao robu koja se slabo placa jer domaci nisu voljni raditi za nisku placu, sto ponovno vodi do problema biranja vlasti.

Kao netko tko je osobno svjedocio kako se prema migrantima u Zagrebu zna nehumano ponasati, mozda ni ne zasluzujemo nista vise nego da nemamo asimilacijski program i da samo, kao sto je klasicno hrvatski, lovimo priliku za jeftinom radnom snagom, prigovarajuci, a nista ne cineci.

buz Ne misle se asimilirati kao naši koji su išli po Austriji i Njemačkoj i radili svoje i šutjeli.

Upravo to čine Nepalci. Rade i šute.

Izuzetno su kulturni, ponizni, dragi i zabavni kad dođeš u kontakt s njima.

Kad smo već načeli temu:

Novi migrantski val dolazi u Europu. EU priprema novi plan, dvije države se protive

https://www.index.hr/vijesti/clanak/dolazi-novi-migrantski-val-eu-pripremila-novi-plan-i-pravila/2470385.aspx

Kod nas u Baranji ima i onih koji nose turbane. Većinom pričaju međusobno na svom jeziku, ali znaju reći "dobar dan" kad ih se pozdravi.

Fico prema migrantima u Zagrebu zna nehumano ponasati

Što se točno dogodilo?

Fico a dobro Hrvatska se prvi put susrece s ovom vrstom migracija i moguce je da politika po tom pitanju moze vise ciniti. Problem je sto i kod nas ljudi vide slucajeve iz Francuske ili Njemacke pa se valjda iz nekog straha da bi i Hrvatska tako mogla uskoro izgledati cesto ponasaju neprijateljski prema svim ljudima koji izgledaju malo drugacije od njih.

Ja nemam problema s tim, vec sam se skompao jednim deckom iz Maroka i rokamo u gymu zajedno.

Garrus_V

U biti izvjesno je da ćemo još dugi niz godina i dalje kaskati za onim gornjim prosjekom EU te da ćemo strancima biti najatraktivniji samo kad je riječ o dolasku na GO ili kupnji nekratnina uz more za odmor i mirovinu. Sad su dosta liberalizirali uvoz radne snage i pitanje kvota, ali rekao bih da su od uglavnom privremenog sezonskog boravka zbog posla problematičniji imigrantski valovi, kao uostalom i za čitavu EU. To nije uopće lako rješiv problem, što se može iščitati i iz ovog članka kojeg je stavio herc, pogotovo kad nema politike oko koje i države članice imaju konsenzus.