doctorfreak Da baš ima logike da benzinska treba imat tampone/uloške a ljekarne ne. Tamponi ti se u više manje svim zemljama svode kao medicinsko pomagalo. Pa eto sljedeći put možeš slobodno do ljekarne. Sigurno imaju više izbora od benzinske
Kalmaj se, samo ti govorim kao mjesečni korisnik medicinskih pomagala u (svim zemljama) od svoje 14te godine da nisam nikad niti poznajem neku drugu žensku osobu koja je rekla: ej moram po tampone idemo u ljekarnu.
doctorfreak Otvori prodajnu djelatnost, imaj barem desetak zaposlenih…pa ukini rad vikendom.
Nemam prodajnu djelatnost ali imam opg sa 23 zaposlenika, nisam niti jednom tjerala nikoga da radi vikendom. Moj izbor je da ja radim vikendom, ali zato niti jedan moj zaposlenik nije prisiljen, a ako je baš sila onda je plaćeno dvostruko za bilo koga tko želi
doctorfreak Vremena se mijenjaju nismo u kamenom dobu
I zato moramo zbog tri pive prisilit cijelu naciju da radi vikendima. I zbog tampona. Pardon, medicinskih pomagala.
doctorfreak Misliš da se u las vegasu ne isplati raditi 0-24? Hebene zalagaonice rade od 0-24. Sve radi profita
Mi smo u rangu Las Vegasa slažem se. I treba sve radit zbog profita. Profit je sve.
doctorfreak Ja kao privatnik mogu dat otkaz bilo kome kako meni odgovara
Naravno. To posebno naglasi svojim zaposlenicima i još naglasi da budu sretni da imaju posao. Jadan radnik je najbolji radnik.
doctorfreak Radi vjere? Ako si takav vjernik ideš preko hdz-a u drzavne jasle i svake nedjelje glumiš velikog krščanina hrvatinu
Neznam s kim ti imaš problema i s kim se svađaš, sa crkvom, sa hdz-om sa državnim jaslica, ili sa nedjeljnim hršćanskim hrvatinama, ali možda bi bilo bolje da otvoriš zalagaonicu u Las Vegasu.