Ja volim pse i oduvijek sam ga i sam imao, azalost zadnjih 5 godina ga nemam i bas mi fali..., s jedne strane razumijem vlasnike psa da ne zele brnjice ili ja kak sam bio u gradu , uvijek sam pustio ga na neku livadu da se malo istrci bez lajne...
Ali s druge strane, ima ljudi kaj jednostavno ne vole pse ili imaju neki strah od istih i zasto bi njih bolila neka stvar sto vlasnik govori nece nista ili pa on je samo beba igra se...
Mislim ja i dalje nisam za brnjice ali mogu skuziti ljude koji jesu.

buz to je terier, zasto nema brnjicu? Svi terijeri su opasni, ne sviđa mi se njegov pogled nesto smijera. U krvi im je da ubijaju i grizu i dominiraju svijetom. Jel ima rodovnicu? Jel cipiran? Jel si ga prijavio na policiji da je opasan jer je terijer?

Npr ja se grozim malih pasa jer su nepredvidljivi i neuroticni, sto ne znaci da cu vristat svaki put kad vidim da se setkaju bez uzice i brnjice.

weky Ja bi zabranio pse, osim za jelo.

Ja bi zabranio Wekyja, osim za Fortnite emoteove.

Fico Pa ti ga i mozes zabranit haha 😃

Deadwalker

Ova stvar sama opravdava pre-order Far Cry 6 Special Edition iako već znamo da će igra bit sivilo prosjeka.

Fico

objavljuje zbirku haikua Vrata parova - haiku heksagrami", stoji u biografiji Resslerova oca.

More like haiku seksagrami, amirite?

Bar je bolje od Tuđmanove poezije.

Kod Slavonskog Broda se otvoril nekakvi portal??

To je Xenu došao po sve cijepljene ovce da ih odvede na Soroševe pašnjake.

ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Heat Srećom ne. Ja sam nekih desetak kilometara dalje od PŽ, pa smo uz kraći pljusak i jači vjetar prošli bez ikakve štete. U centru i okolnim naseljima tipa Vidovci (gdje je nedavno bila i gadna poplava zbog lošeg odvodnog rješenja za slivne vode) i Dervišaga i industrijska zona je baš dar-mar, tuča je napravila priličnu štetu na svemu. Za vikend Lidl zatvoren, JYSK također, u Sparu iznutra stavili kante jer je led bio tako velik da je na nekim krovovima napravio rupe, da ne pričam o razbijenim autima i ostalim radnjama. Još sam si mislio da idem u petak u kupnju prije nevremena, dobro pa nisam. Ma u biti kad vidiš da je preko 30C i sprema se oluja, najbolje skloniti barem auto u garažu (ako je imaš) i nadati se najboljem. Ovo danas ide u sve veće ekstreme. Priča se o nekoj odšteti i statusu elementarne nepogode, ali ne bih se previše uzdao da će država snositi odštetu u većoj mjeri, treba odmah slikati štetu i očekivati neku crkavicu, pa tko želi...

Znači, girlfriend reviews je postao dosta loš (meni). Već drugi video zaredom s pretjerivanjem i preglumljavanjem.
      Šteta, krenuli su genijalno, al ovo je sad bezveze.

Svim Peterima, Petrama, Pavlima sretan imendan!

Ovo kao da je pravednik pisao 🤣