foggy
Čak mi je bila puno više jutarnje motivacija nego I Feel Good od James Browna 😃

Sad poslušao Painkiller i gazdarica stan pored mi skida svece 😃 😃 😃
Btw pogledaj ovaj video i prati facijalne reakcije od ženske, dakle rasplakao sam se od smijeha 😃 😃 😃 Gledam video opet i još se više smijem 😃 😃 😃

Icek Uf, ja se najezim svaki put kad cujem stvar, a ne znam ni sam koliko puta sam ju cuo.

Ovakvi videi gdje zenska kakti neki vokal trener nije cula za Judase, daj molim te... I jos mi prcka po pjesmi i prekida ju, digla mi je tlak. Morao sam si pustit stvar bez nje.

Icek kao što ljudi kažu za nju, na njoj se definitivno vidi eargasm.

Tzereen
        Pa da. Na nekim dionicama se vidi da je navlažila gaćice na glas Halforda 😃 😃 😃 Pogotovo u videu za Victim of Changes 😃

Icek ja sam je otkrio kad je secirala Draimana iz Disturbeda na coveru Sound of Silence. Pa mi je bila simpatična i autentična, ali izgleda da ima istu foru na sve.

@foggy
            All Guns Blazing mi skoro, ali skoro uz bok sa Painkillerom <3 Radi ovog spota sam iđao pogledati film i mio bi je bzvz malo. Ali pjesma jebeno paše uz isječke iz filma 😃

Tzereen
              Ali meni je ženska skroz zgodna da ga (ju) jebeš <3 Samo meni bi seks s njom bio urnebes ako bi prilikom istog ovakve face slagala 😃

Icek je, zgodna je i slatka. I Simpa.

foggy Ravenous od Archa za budilicu i Necromancer od Sepulture za zvono (dio bez lyricsa, jel) kod mene. U oba slučaja uzdrma i mrtve. Da, znam ih izabrati.

btw nije moj xbox već od @antkiller1
                  ima jedan dečko tu živi od mene km, pa sam otišao istestirati konzolu i elite kontroller.
                  probao sam malo forzu horizon 4. ljudi moj... kakav granturismo 😃 ahahaaaaahah
                  kupujem xbox one x i forzu 5, jebo sliku svoju.

Zero Ravenous od Archa za budilicu

Haha, pa šta je ovo, imali smo svi iste budilice 😃 Taj početak diže i mrtve, a stvar je bez konkurencije.

Icek Taj cijeli album je nadnaravno dobar, a bend je neopisiv. Mislio sam da im je vrijeme završilo, i onda izbace Firepower, kojeg sam preslušao jedno 800 puta, obožavam ga.

foggy
                      FIrepower je uz 5 od Lenny Krawitza jedini album u mon životu kojeg sam slušao Day One 😃 😃 😃 Malo je reči da me je raspametio. Halford je ostario i ne može doseći više neke visine koje je prije imao, ali je na Firepoweru pokazao što još može i još uvijek je metal god. Firepower se uredno barem jednom tjedno glasno vrti dok radim na kompu. Upravo sada također, gazdarica mi mislim jebe sve po spisku što trešti metal u osam ujutro 😃 😃 😃

Icek Je, fali mu visine, ali sa 70 može i duplo gore i ne bi mu zamjerio. Stvarno su napravili album kakav nisam očekivao, a opet 100% njihov i novi gitarist mi je totalno drag, nisu izgubili niti malo Judasa iz svoje povijesti. Uf, šta bi to bilo kad bi Rob mogao što je prije mogao. Meni je isto novi album dio tjednog repertoara, a Necromancera sam skinuo na đitri i isto tak ga i sviram, barem jednom tjedno

🙂
                        😃
                        1 / 2
                        Ta tvoja gazdarica treba naučit cijenit što valja

foggy
                          Jedino ga je sad malo uživo gadno za gledat. EM baš gadno izgleda, em za visoke dionice se sav zgrbi da ih može potegnuti da izgleda malo - tužno. No slušat ga je zato milina <3 A za gazdaricu jbg, žena je skoro Halfordovo godište pa ju razumijem 😃

Icek Bio sam prije nekih 10 godina u Srbiji na njima, bolestan koncert. Nisam se uopće obazirao na njegov stav, dovoljno sam imao erekciju puna 2h samo slušajući šta se dešava 😃
                            Kak veli moj kolega - da mogu tak pjevat, dao bi bez problema guzice.

Baš to, za jednog starkelju u priličnim godinama dobro on još potegne glas u visine. Mnogima, tipa Geoff Tate iz Queensrychea je glas već u 40-ima otišao na kvasinu, a na prvim albumima je bio bok uz bok Halfordu. Dovoljno je čuti live in Tokyo 1984 i Queen of the Reich deranje. Ufff