somethingwrong Da, 100 je glava/bulja, a desetice su banke kad je lova u pitanju. 4 banke su 40. Ali ako imaš 10 eura nećeš reći imam jednu banku, već da imaš cenera ili cekija. Komplicirano je uglavnom. 😆

Dosta komentara u AW2 temi pa mi je nešto palo na pamet…

Znam da je day one igra bila nešto jeftinija ( 50 eura, ispravite me ako griješim ) od onih standardnih 70 na konzolama za multiplatforme.

Šta mislite dali bi moglo postati normalno da pojedini izdavači stave nešto nižu cijenu od standardne da na taj način privuku kupce?

StarFox_N

AW2 je bio niže cojene zbog Epica i privlacenja publike na tu platformu, a jednim razlogom jer igra ipak nije za široke mase, žanr je kompleksni horror. Da li ce novi Silent Hill ici istim smjerom to je pitanje jer igre su dosta slicne.

Genesis kako se baitas btj 😃
      znaš čime se lik bavi? Pecanjem.

ide ššššaran jebeMTI KAKAV ŠARAN OVAJ ŽENEZIIISSSS

buz Da, 100 je glava/bulja, a desetice su banke kad je lova u pitanju. 4 banke su 40. Ali ako imaš 10 eura nećeš reći imam jednu banku, već da imaš cenera ili cekija. Komplicirano je uglavnom. 😆

Vidim da je komplicirano. Banke koristim samo za godine, cener uvik bio cener. Ja kad nešto plaćam sa 500 tisuća još govorim jedan Tito, a kad ulažem dva milijuna onda je to jedan Rudar. Jebiga, generacijski jaz.

Genesis

Uskoro sam u Osijeku idem u svatove od bivšeg igrača Osijeka pa mozemo na ručak pa se ispričamo .

Ostavi broj u inbox 😘

doctorfreak Ako se vratimo u 1377. Bosna je bila Kraljevina koja je trajala skoro 100 godina.

Zatim:

400 godina pod Otomanima.

40 pod Austro-Ugarima.

23 pod Kraljevinom Jugoslavijom.

4 pod NDH.

47 pod Jugoslavijom.

32 godine samostalna država.

Znači u 647 godina povijesti 4 godine je bila Hrvatska.

Zapravo i nije Hrvatska. HaHa-Ha-Ha

HideooKoojima Pa ako te zanima ostavi broj pa kada budem u ZG javim se , ali mozda imam broj ako si onaj lik

ne zanimam me, ali ti si taj koji javno priča o uspjehu pa kad te se pita javno kako si došao do prvog miliona ti nudiš privatne sastanke. ako je sve legalno i moralno napiši bez skrivanja kako i što i koga i čega.