Genesis kako se baitas btj 😃
znaš čime se lik bavi? Pecanjem.

ide ššššaran jebeMTI KAKAV ŠARAN OVAJ ŽENEZIIISSSS

buz Da, 100 je glava/bulja, a desetice su banke kad je lova u pitanju. 4 banke su 40. Ali ako imaš 10 eura nećeš reći imam jednu banku, već da imaš cenera ili cekija. Komplicirano je uglavnom. 😆

Vidim da je komplicirano. Banke koristim samo za godine, cener uvik bio cener. Ja kad nešto plaćam sa 500 tisuća još govorim jedan Tito, a kad ulažem dva milijuna onda je to jedan Rudar. Jebiga, generacijski jaz.

Genesis

Uskoro sam u Osijeku idem u svatove od bivšeg igrača Osijeka pa mozemo na ručak pa se ispričamo .

Ostavi broj u inbox 😘

doctorfreak Ako se vratimo u 1377. Bosna je bila Kraljevina koja je trajala skoro 100 godina.

Zatim:

400 godina pod Otomanima.

40 pod Austro-Ugarima.

23 pod Kraljevinom Jugoslavijom.

4 pod NDH.

47 pod Jugoslavijom.

32 godine samostalna država.

Znači u 647 godina povijesti 4 godine je bila Hrvatska.

Zapravo i nije Hrvatska. HaHa-Ha-Ha

HideooKoojima Pa ako te zanima ostavi broj pa kada budem u ZG javim se , ali mozda imam broj ako si onaj lik

ne zanimam me, ali ti si taj koji javno priča o uspjehu pa kad te se pita javno kako si došao do prvog miliona ti nudiš privatne sastanke. ako je sve legalno i moralno napiši bez skrivanja kako i što i koga i čega.

doctorfreak"#p563610 Da se ne svađamo Bosna je ionako zapravo Hrvatska, ako se vratimo u doba Pavelića 😃

Trebaš ići dalje.

Posebno u doba 13og. stoljeća. 😃

Pavelićev djeda je inače iz Bihaća.

Raziel Znam ja to sve… Hrvatska=Bosna.

Da se mene pita, pripojit sve u istu državu a glavni grad može bit i Sarajevo, manje bitno 🙂

doctorfreak Da se mene pita ja bih da nas ponovno osvoji Austrija. Možda bi nešto napravila od ove lopovske države.

od zadnjih stotinjak postova mozes dobiti samo brain damage. mislim da mi je dosta blebetaonice narednih milju dana…