Genesis kako se baitas btj 😃
znaš čime se lik bavi? Pecanjem.

ide ššššaran jebeMTI KAKAV ŠARAN OVAJ ŽENEZIIISSSS

buz Da, 100 je glava/bulja, a desetice su banke kad je lova u pitanju. 4 banke su 40. Ali ako imaš 10 eura nećeš reći imam jednu banku, već da imaš cenera ili cekija. Komplicirano je uglavnom. 😆

Vidim da je komplicirano. Banke koristim samo za godine, cener uvik bio cener. Ja kad nešto plaćam sa 500 tisuća još govorim jedan Tito, a kad ulažem dva milijuna onda je to jedan Rudar. Jebiga, generacijski jaz.

Genesis

Uskoro sam u Osijeku idem u svatove od bivšeg igrača Osijeka pa mozemo na ručak pa se ispričamo .

Ostavi broj u inbox 😘

doctorfreak Ako se vratimo u 1377. Bosna je bila Kraljevina koja je trajala skoro 100 godina.

Zatim:

400 godina pod Otomanima.

40 pod Austro-Ugarima.

23 pod Kraljevinom Jugoslavijom.

4 pod NDH.

47 pod Jugoslavijom.

32 godine samostalna država.

Znači u 647 godina povijesti 4 godine je bila Hrvatska.

Zapravo i nije Hrvatska. HaHa-Ha-Ha

HideooKoojima Pa ako te zanima ostavi broj pa kada budem u ZG javim se , ali mozda imam broj ako si onaj lik

ne zanimam me, ali ti si taj koji javno priča o uspjehu pa kad te se pita javno kako si došao do prvog miliona ti nudiš privatne sastanke. ako je sve legalno i moralno napiši bez skrivanja kako i što i koga i čega.

doctorfreak"#p563610 Da se ne svađamo Bosna je ionako zapravo Hrvatska, ako se vratimo u doba Pavelića 😃

Trebaš ići dalje.

Posebno u doba 13og. stoljeća. 😃

Pavelićev djeda je inače iz Bihaća.

Raziel Znam ja to sve… Hrvatska=Bosna.

Da se mene pita, pripojit sve u istu državu a glavni grad može bit i Sarajevo, manje bitno 🙂

doctorfreak Da se mene pita ja bih da nas ponovno osvoji Austrija. Možda bi nešto napravila od ove lopovske države.