Weky mi je mancrush.
Blebetaonica 2
Samo pitanje, kad je milijun postao milja u slengu? Za mene je to uvijek bila tisuća.
Fico Stovise, ja se bas pitam sto bi Isus rekao na ovakvo hvalisanje novcem, nekretninama i ulaganjem samo u sebe, a ne uzdizanjem ostalih time da dijelis taj novac koji, kao sto si rekao, ti ni ne treba.
Mislim da su Isusa bannali još na GPu u temi Mali Zeleni
somethingwrong I meni isto. Milja mi je tisuća i tako će ostati.
somethingwrong Kad mi u ZG kažemo soma za tisuću pa je ovo skraćenica za milijun. Mille govorite vi talijanski vazali.
- Uređivano
buz hiljka je tisuću..može i soma.…milja je milijun..molim lijepo…
somethingwrong Samo pitanje, kad je milijun postao milja u slengu?
Damn Patriots!
- Uređivano
somethingwrong i meni je milju milijun a soma tisuću
nemoj tako @buz ja sam tehnički po svim papirima talijan i tečno govorim i opet mille je tisuću ali milja je milijun!
- Uređivano
fensisuperstar 2 milijuna-1 Hideo.
@buz je, a glava je 100?
fensisuperstar Nikada u životu nisam čuo da Istrijan kaže soma kuna.
Ako je npr. 5k Istrijan će reći 5 miljar.
Barem je tako u istočnoj i srednjoj Istri.
To soma sam čuo samo od kontinentalaca.
[deleted]
Petak 5
Cener 10
Glava ili Stoja 100
Soma ili Keka 1000
Milja 1 000 000
meni je ovako oduvijek bilo
StarFox_N ja pričam jako malo istarskog općenito. Jedino mi je dio kan u svakodnevnici
- Uređivano
somethingwrong Da, 100 je glava/bulja, a desetice su banke kad je lova u pitanju. 4 banke su 40. Ali ako imaš 10 eura nećeš reći imam jednu banku, već da imaš cenera ili cekija. Komplicirano je uglavnom.
Dosta komentara u AW2 temi pa mi je nešto palo na pamet…
Znam da je day one igra bila nešto jeftinija ( 50 eura, ispravite me ako griješim ) od onih standardnih 70 na konzolama za multiplatforme.
Šta mislite dali bi moglo postati normalno da pojedini izdavači stave nešto nižu cijenu od standardne da na taj način privuku kupce?
@HideooKoojima ,s cime se bavis da si mozes priustit lagodan zivot?
Genesis kako se baitas btj
znaš čime se lik bavi? Pecanjem.
ide ššššaran jebeMTI KAKAV ŠARAN OVAJ ŽENEZIIISSSS
[deleted] Keka
Ovo mi više na Bosnu vuce al ok. Da se ne svađamo Bosna je ionako zapravo Hrvatska, ako se vratimo u doba Pavelića
StarFox_N Znam da je day one igra bila nešto jeftinija ( 50 eura, ispravite me ako griješim
Misliš 5 banki?
doctorfreak opasne su ovo izjave stari pazi