Weky mi je mancrush.

Fico Stovise, ja se bas pitam sto bi Isus rekao na ovakvo hvalisanje novcem, nekretninama i ulaganjem samo u sebe, a ne uzdizanjem ostalih time da dijelis taj novac koji, kao sto si rekao, ti ni ne treba.

Mislim da su Isusa bannali još na GPu u temi Mali Zeleni

somethingwrong Kad mi u ZG kažemo soma za tisuću pa je ovo skraćenica za milijun. Mille govorite vi talijanski vazali.

buz hiljka je tisuću..može i soma.…milja je milijun..molim lijepo…

fensisuperstar Nikada u životu nisam čuo da Istrijan kaže soma kuna.

Ako je npr. 5k Istrijan će reći 5 miljar.

Barem je tako u istočnoj i srednjoj Istri.

To soma sam čuo samo od kontinentalaca.

Petak 5

Cener 10

Glava ili Stoja 100

Soma ili Keka 1000

Milja 1 000 000

meni je ovako oduvijek bilo

somethingwrong Da, 100 je glava/bulja, a desetice su banke kad je lova u pitanju. 4 banke su 40. Ali ako imaš 10 eura nećeš reći imam jednu banku, već da imaš cenera ili cekija. Komplicirano je uglavnom. 😆

Dosta komentara u AW2 temi pa mi je nešto palo na pamet…

Znam da je day one igra bila nešto jeftinija ( 50 eura, ispravite me ako griješim ) od onih standardnih 70 na konzolama za multiplatforme.

Šta mislite dali bi moglo postati normalno da pojedini izdavači stave nešto nižu cijenu od standardne da na taj način privuku kupce?

StarFox_N

AW2 je bio niže cojene zbog Epica i privlacenja publike na tu platformu, a jednim razlogom jer igra ipak nije za široke mase, žanr je kompleksni horror. Da li ce novi Silent Hill ici istim smjerom to je pitanje jer igre su dosta slicne.

Genesis kako se baitas btj 😃
            znaš čime se lik bavi? Pecanjem.

ide ššššaran jebeMTI KAKAV ŠARAN OVAJ ŽENEZIIISSSS