Bestiman u grupi na whats upu bestiman doma bestiman svugdi
Aj malo cu i tu
Znan da su cijene isle gori ok, ali ovo sto se radi na jadranu ovo je za zatvor. Milu vam majku prokletu jeben dabogda propali do iti jedan do iti jebeno jedan govna pohlepna.
Evo dati cu samo jedan najnoviji primjer, iman jedan fast food tu blizu stvarno je top odicna cijena odlicna kvaliteta tu smo svi isli ne sad cesto ali bi se poslo. I bas sidimo na kavi kazu otvorilo je bija san top je ali malo su cijene isle gori. Reko jebiga sve je islo gori morali su dignuti i sad je planira u cetvrtak poci ali reko da naden cijene i bogami san nasa
Evo prije 2 godine
A evo prosla godina
Evo i ove godine
Znaci ja zena i dica i ne gine mi 300kn za posrani fast food, nekidan radin doma burgere sam oden po meso ramstek vrat juneci salo pa me to sve nije izaslo niti 100kn a bilo je preko 1.5 kg mesa jeli burgere za rucak za veceru i ostalo je jos bilo.
Citan malo forume i to rasulo je, fali se da ima gostiju koliko oces alo bogami se ne vide, frend privatno uskace bus voziti kaze da 2 tjedna nije vozija. Sto su mislili da se ovo nece cuti da ce ovo samo tako proci koda smo neka hit destinacija.
Dogodine ocekujen krah svega i puno bankrota i neka dosta je pljacke. Necemo se dogodine hvaliti sa velikim brojem turista