- Uređivano
oxi Neću citirat jer si otišla predaleko. Svi mi imamo svoj križ i svoje muke i probleme.
Samo sam te htio pitat za kraj kako je ok da ti svojim radnicima ponudiš rad vikendom koji je plaćen više nego u redovnom radnom tjednu a ok ti je da drzava ne pita djelatnike koje su radili nedjelje i dobivali su veće plaće da li žele i dalje raditi nedjelje? Njima je to oduzeto bez pogovora.
@Tzereen Da čitaš s razumijevanjem bi razumio. Nismo rang Somalije ali bome ni jednog Beča. Ako će ikad prosječna plaća od 3500e biti u Hrvatskoj ja prvi dižem ruku da se zabrani rad i to ne samo nedjeljom nego i subotom.
Ako radim 6 dana u tjednu nedjelja mi je možda jedini dan da si obnovim garderobu, s klincima skoknem na slodeled, do parka, mekića etc. To ne shvaćaju gospoda koja rade jutarnje smjene od pon-pet. A ovo da se ljudi druze po shoppong centrima mi je apsurd i prvi puta čujem za to. Mijenjaj okolinu/prijatelje. Da si ostao u zagorju nebi imao tih problema. Gotovo svaki vikend kletica klopica druzenje i zezancija. I belot naravno.