Nakon 15 godina što sam mislila da sam jednostavno ukleta i da imam neku formu poremećaja prehrane iako normalno jedem/trudim se normalno jest, a težina mi je jednaka od moje 18te godine, eventualno 2kg gore/dole, jedino što je raslo je visina. Nema što nisam probala od vježbanja do ubijanja sebe od fizikalije, posebni suplementi, svi nalazi normalni, da bi danas dobila potvrdu da mi je normalna tjelesna temperatura već godinama 37.5, što me nitko nije pitao do neki dan, da bi nalazi pokazali da je trajno povišena tjelesna temperatura simptom hipertiroze koju imam godinama (vađeni hormoni ali uvjek je bilo "u granicama normale")
Znači napokon potvrda onoga što sam govorila dva desetljeća da nije normalno da nakon što popijem kavu, nije normalno popišat tu istu kavu za 15 min, niti imat stolicu minimalno 3 puta na dan, na stranu pokušavanje objašnjavanja da nisam anoreksična i da neznam zašto se nemogu pomaknut sa 56 kila.
Znači tijelo mi je bilo na overdrive modu 15 godina, e sad koje su posljedice, za sada samo kronične migrene, a vidit ćemo dalje što i kako.
U svakom slučaju, uljepšalo mi je dan.