Prošao sam tehnički s 15 godina starim Peugeotom.
Što vam je uljepšalo dan?
- Uređivano
Fenix Danas sam bio u west gate-u i mogu ti reć da nikad više dučana nije bilo zatvoreno. Ali doslovno.
Bojim se da to neće dugo opstati osim ako brutalno ne smanje cijene najma..a i onda je to li-la jer fakat nije bilo ljudi…i čudi me kako neki uopće opstaju.
Meni je iskreno žao, jer sam udaljen cirka 15min i bilo mi je ok ducana…pa i sancta..znao sam ponekad skoknut do njih po koju igru…kad mi se nije dalo čekat dostavu.
Mozda se to i sancti nebi desilo da ih nije preuzeo novi vlasnik…koji očigledno ima neke nove ideje za ugrabit lovu.
@Tuhy još je to ok da si preseljen…mogli su ti dat i nogom u guzu pa nisu. U mojem gradu su 3 djelatnici nakon 10+ godina dobili otkaze samo tako bez pardona u tcomu. Neki sa 2 kredita i dvoje djece. A to tcom nikad ranije nije radio. Toliko o poslu i situaciji danas.
yakuza_stinger Jučer mi je video prevalio 10000 viewa
Čestitke stari!
buz vidim da si dobro upoznat sa njegovom video produkcijom
Reko bi čoek znaš i prve "ruke"
Rekli smo da s amateur homemade kategorijom ne može faliti. I jel falio? Nije.
Ukrstit mačeve i opla!
- Uređivano
doctorfreak čim se počnu zatvarati dućani, a dio tog prostora preuzmu dućani s namještajm znači da centar odlazi u qrac. Ista stvar bila je i sa Solidumom koji je praktički propao no ovaj Family Mall i sve što su kreirali oko toga očito opstaje i uvijek ima ljudi. Iako je i dalje većina dućana s namještajem, marketing se bazira na dolasku s obitelji, velika (možda i najveća) igraonica u Hrvatskoj, klopa, česti sajmovi svega i svačega (zadnje su bili zmije i paukovi) i nekoliko solidnih dućana a da nisu namještaj (Links, BIPA, Plodine…).
Čekam video s rampom 2.0. Onaj je bio legendaran.
Da, bez rampe ništa
Fenix morat.cu vas razočarati.. radim od preksutra kao… nocni recepcioner. Neko vrijeme dok se ne rijesi neka situacija. Ugl rampman na odmoru :-(
Evo onda za trening da ne zaspiš
TITANXIS jedva čekam kliknuti na taj link. jesi ti sebi skenirao pc ?
nisam
ma nemaš kaj pokupiti na tim stranicama osim svakojakih igrica što smeća što osrednjih, što vrlo zabavnih.
sigurna je stranica.
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
JUSTICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Tip je LGBT hejter, Doxxao je ljude, nije mogao preći elden ring jer je preloš u igranju, jednom youtuberu je zvao majku i prijetio se i sve to ga nije niti banalo sa youtubea niti imalo ikakve poslijedice
Doslovno je trebao samo prebit ženu očito da se nešto napravi
Vjerojatno mu je žena volila Elden Ring
Pravda konačno btj
@fensisuperstar jesi se iskakao tokom viroze?
- Uređivano
Evo me kod buraza preko vikenda jer je žena otišla u njemačku kod frendice proslaviti promociju. Malog sam doveo i bit će s bakom, a buraz i ja ćemo večeras krenuti s Valheim-om i igramo cijeli vikend.