Pravednik kolika ti je najniza razina trombocita bila?
Što vam je uljepšalo dan?
Al mogo bi bit ipak je to iz kine.
Budem napisao nesto detaljnije za par dana, za sada jako dobar dojam kvalitete i mobitela i pakiranja i svega. Na prvu ne bi rekao da je kinesko sranje.
Maska s karbon uzorkom, to je najbitnije.
Pravednik kolika ti je najniza razina trombocita bila?Oko 110 000 po nano molu tak nesto uglavnom ispod one referentne dopustene.
imao sam problema s trombocitima kad sam bio ko klinac, svega 16 000 ostalo, nastali problemi sa organima....gadna i zajebana stvar, nadam se da ces se oporaviti!Pravednik kolika ti je najniza razina trombocita bila?Oko 110 000 po nano molu tak nesto uglavnom ispod one referentne dopustene.
Taj amareto je vrh. To piješ kad se hoćeš trijezniti i u pauzama izmedju pivi. Sad moram I ja popiti jedan Stuttgarter Hofbräu. Vrh piva. Taman sam se napucao Hamburgera
Taj amareto meni zena u kolace stavlja...uhvati se tequille i pive pa ces vidit kako buba
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk
Ma ja ne biram više. Daj što daš.
Osim Lavova. To mi ne ide nikako.
Lavov je gorak za popizditi. Ja često pijem neki Kentucky jeftini viski za 6ojra. Sa kolom šmeka ko JackyCola
Najdraži hr. pjevač u mlađim danima. Iako kurca ne razumijem. Ja ne grem.
Nisam fan dotičnog.
Ali da je lik legenda, jest.
F4F upravo najavio Banjo Kazooie i Conker statue, over the Moon happy
Kad vidim kakav sve šrot alkohol ljudi stavljaju u sebe nije ni čudo što prolupaju. Hrvatske pive su 91% smeće.
Samo belgija i nemačka bajo moj.
Samo belgija i nemačka bajo moj.+ još češke i španjolske pive su mi vrh pive........u nas samo u pivnici mali medo, neki dan bio u zg i božićna tamna piva mi je zbilja dobra..... plus još kad sam na velebit išao, pa smo stali u tvornici velebitske pive i piva je ko mljeko, prava piva...... pošto sam iz karlovca, nekad davno se znala nabaviti dobra i kvalitetna točena karlovačka.......ali ne sjećam se kad sam zadnji put popio karlovačku ili žuju, to je doslovno šrot od pive i da je džaba to nebi pio
pošto sam iz karlovca, nekad davno se znala nabaviti dobra i kvalitetna točena karlovačka.......ali ne sjećam se kad sam zadnji put popio karlovačku ili žuju, to je doslovno šrot od pive i da je džaba to nebi pioAli redovito ideš na Karlovačke dane piva, jel' tako?
Upravo došao doma iz Kasina sa 150€ plusa uključujuci nekoliko satranih pivi, upoznao seksi azijatkinju koja se pali na mlade blackjack igrače. Iako ne priča baš najbolje njem, mi smo se sporazumili, k tome je i još puna love. Pa di ćeš bolje.