Nije baš uljepšalo, al s obzirom da nema teme "što vam je sjebalo dan"…

Mislim, tužan malo, jbga… zadnji radni dan mog dućana u Westgateu, nakon što sam 9 godina proveo u njemu, zadnje 3 godine ko voditelj… nije ni čudo da nas zatvorili čim su mene stavili, heh 😄😔😥

Zatvoreno, gotovo… sljedećih 10 dana praznimo od robe i namještaja, a onda premještaj u neku drugu poslovnicu.

U nove radne pobjede, šta'š…

Davno je bilo, heheh ❤️... Od malog Sonya na početku pa do 800 kvadrata kroz razna širenja. Adio Westgate ❤️

A ne znam razloge konkretno… ide ta nova u Osijeku, nova veća u Zadru.

A ove koje su marginalne se zatvaraju.

Za Westgate ne znam što će bit… imaju neke planove, al…

Btw, i dalje ne rade notifikacije

Pa, ne znam koliko je za slavlja, ali nakon 7 godina rada u jednoj firmi, nisam više mogao hendlat neke stvari i jedina alternativa je bila dati otkaz.
    Tako da mi je ta činjenica da sam sada free uljepšala dan, ali ostaje problem nezaposlenosti, no to je za one druge teme što mi pokvari dan 😅

I ja razmišljam do kada ću ostati na trenutnom poslu. Nije tako loše, daleko od toga, ali ako ne budu ok uvjeti nakon isteka projekta za neki prosjek VSS, možda i dignem sidro, pogotovo ako se ukaže neka bolja pozicija. Ne tangira me ostati bez posla, nemam obveze prema nikome niti kredit, pa ono, zapravo i nema nekog pritiska osim onog kojeg si sam posložim u glavi.

Hej, bitno da stječemo iskustvo.🤣

Meni je uljepšao dan kad sam navršio 31. godinu staža što dovodi do saznanja da mi je ostalo još 9 godina henbanja sa radom, i onda aj bok 😃

Tuhy Btw, i dalje ne rade notifikacije

Popravljeno za svagda

Solid_Snake Pa, ne znam koliko je za slavlja, ali nakon 7 godina rada u jednoj firmi, nisam više mogao hendlat neke stvari i jedina alternativa je bila dati otkaz.

To je taman negdje neki maksimum koliko bi se jedna osoba trebala zadržat u jednoj firmi. Sretno dalje!

12 dana kasnije

Jučer mi je video prevalio 10000 viewa + sutra idem malo operirat po dalmaciji pošto sam na godišnjem. Milina

Prošao sam tehnički s 15 godina starim Peugeotom.

Fenix Danas sam bio u west gate-u i mogu ti reć da nikad više dučana nije bilo zatvoreno. Ali doslovno.

Bojim se da to neće dugo opstati osim ako brutalno ne smanje cijene najma..a i onda je to li-la jer fakat nije bilo ljudi…i čudi me kako neki uopće opstaju.

Meni je iskreno žao, jer sam udaljen cirka 15min i bilo mi je ok ducana…pa i sancta..znao sam ponekad skoknut do njih po koju igru…kad mi se nije dalo čekat dostavu.

Mozda se to i sancti nebi desilo da ih nije preuzeo novi vlasnik…koji očigledno ima neke nove ideje za ugrabit lovu.

@Tuhy još je to ok da si preseljen…mogli su ti dat i nogom u guzu pa nisu. U mojem gradu su 3 djelatnici nakon 10+ godina dobili otkaze samo tako bez pardona u tcomu. Neki sa 2 kredita i dvoje djece. A to tcom nikad ranije nije radio. Toliko o poslu i situaciji danas.

buz vidim da si dobro upoznat sa njegovom video produkcijom
            Reko bi čoek znaš i prve "ruke"

Rekli smo da s amateur homemade kategorijom ne može faliti. I jel falio? Nije.

doctorfreak čim se počnu zatvarati dućani, a dio tog prostora preuzmu dućani s namještajm znači da centar odlazi u qrac. Ista stvar bila je i sa Solidumom koji je praktički propao no ovaj Family Mall i sve što su kreirali oko toga očito opstaje i uvijek ima ljudi. Iako je i dalje većina dućana s namještajem, marketing se bazira na dolasku s obitelji, velika (možda i najveća) igraonica u Hrvatskoj, klopa, česti sajmovi svega i svačega (zadnje su bili zmije i paukovi) i nekoliko solidnih dućana a da nisu namještaj (Links, BIPA, Plodine…).

Čekam video s rampom 2.0. Onaj je bio legendaran.