dondraper Uploaded on 7 Sep 2017 Je, izdavačka je tek danas valjda stavila na public jer su čekali da ga predstave u emisiji. Al spot je bio gotov pred cca mjesec dana.
veigue Je, izdavačka je tek danas valjda stavila na public jer su čekali da ga predstave u emisiji. Ah, to je već druga stvar.Nisam ni znao da se može ''sakriti'' od drugih.
Genesis Genesis a fuzijom optime i h1 upravlja t-com do 2021. da, pravi monopol :)amazon mi vratio 120 eura, sad mogu opet u shopping :)
Genesis stigao switch :)))Dobrodošao u obitelj!Kupuj Fast RMX!pa de tek sam dobio MK8 uz konzolu...moram prvo zeldu kupit pa onda dalje
Genesis uletio mi najveci deal u firmi, direktori mi dosli cestitat, koji uzitak, svi veseli, ma ludnica od dana :)sad lijepo nakon posla po novu Zeldu za moj switch :)
wolf dvajstosma danas, a i produžija san vikend. Di ćeš lipše. Valjda će me i neka torta dočekat kod mojih.
wolf Zivota radi sa 16 san se mora pocet odraslo ponasat, al eto forum pa oni ceato ispada da se rugan i trollan al forum.U svakom slucaju hvala.