chono imat ćemo barem opravdanje za starce kada nas budu maltretirali s pitanjima zašto već mijenjamo namještaj 😂

Jako lijepo sređeno!

Lediceeeeeee!!

buz Podmetač pod kriglu. Orosit će se i napuhnut će se novi stolić.

Neće. Seronja pije toplu pivu koja se ne orosi.

Meni to ipak izgleda ko neki konjačić u većoj čaši.

Deadwalker apsolutno svaka slika koju si stavio na forum iz stana mi se jebeno sviđa. Morat ćeš jednom post o procesu uređivanja i svim slikama

Fenix ma mi smo napravili samo neke manje promjene za start, dosta toga smo dobili u stanu dok smo ga kupili. Trenutno smo u uređenju dječje i radne sobe, no kako nas posao dosta pritišće i stiže nam beba uskoro, bude to trajalo još jedno vrijeme. Žena zapravo ima crtu za to, ja samo sklapam namjestaj 🙃

7 dana kasnije
      10 dana kasnije

Položio stručni ispit za administratora baze podataka. 😃 Još seminar riješiti. ali to ću krenut u ponedjeljak.

Javljam roditeljima, kaže mama da uzmem meso za hamburger kad budem išao u Kaufland na povratku doma tak da sam imao hamburgere za ručak.

Još se to lijepo zalilo pivicom.

Diplomski studij službeno je gotov. Obranjen rad.

Giphy - its over GIF

8 dana kasnije

3 dana IB dev daysa, hrpa inzinjera, odlicnih predavanja, druzenja sa dragim ljudima i stvaranja familije.

chono stvaranja familije.

Dobivam ptsp sjećanja kada bi prijašnji direktor držao govore kako smo svi jedna velika familija.

Mislim si sroljo, ne preferiram baš ni vlastitu krvnu familiju, još manje ove spodobe s posla.

oxi ovdje nema takvih govora, niti ih trebamo. Jedni prema drugima se ponasamo tako i to se osjeti. Ionako provodimo zajedno vise od 8h dnevno, vise nego sa obitelji doma.

Osim toga ovo je samo 900 ljudi firme, humble engineers i nista vise.

Solid_Snake ovo ima smisla jer znaš kako familija funkcionira: nitko ne želi ić u italiju u šoping cijeli dan i pola nas se ne osjeća dobro i nitko ne komunicira s nikim kako treba i imamo hrpu obaveza ali dolazi sestrična iz tunguzije pa zato moramo svi kolektivno patit 13 sati jer FAMILIJA i moramo se svi pravit da uživamo.