Flipper Cookie dough - Ben&Jerry. Najbolji sladoled ikada. Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Flipper Interspar dobio Ben&Jerry. Ako si u ZG imas jos 2 trgovine koje imaju americke proizvode. Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Flipper Buze ovo je najbolji sladoled. Jedi i debljaj se. :)Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
someone Nebi mi bilo na kraj pameti to uzimati ali s obzirom koliko se IMO Ledo pokvario u zadnjih par godina, mislim da vrijedi probati jer me uvijek zanimalo kaj je tak specijalno u tom BenĐeri.
brankec bas sam sad u intersparu i to cudo kosta 50kn 500ml, uzeo sad jedan za probu al brate mili pun k... love za 500ml sladoleda
fensisuperstar prvi put u 2 tjedna da mi se tako bogovski prikenjalo na posluu wcu nije bilo u tom trenutku tojlet papiraigrom slučaja ponio vlažne maramice.NAILED IT
19marksman89 Ja i zena kupili malom ovu stosnu kucicu..nikad tako sretan nije bio,neda nikom ni blizu da zaviri unutra
Prika Kako meni ovakve stvari u zivotu fale.sto si stariji gazi te vrijeme i stalno u nekoj jebenoj strciPoslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
gunner Jel to dida posadio špagu od špeka, pa narastao komadHaha skoro.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk