Kupanje…manje guzvi,cistije more,manje galame,slabije sunce….raj

Matador Ili im jednostavno odgovorim kao i uvijek, "ne gledam stvari koje si ne mogu priuštiti, toplo sugeriram isto." 🙂

zontra Nemoj me jebat. Jučer sam prvi puta u životu čuo neku osobu da koristi riječ činkice za palačinke i skužio koliko to bizarno zvuči. I sad ih vi koristite. Ovo ne može biti slučajnost.

Doslovno na cijelom Balkanu.

Evo ti slika iz Novog Sada, koji je 400 kilometara od purgerskih činkica.

Kad smo kod Mr.ČinkOs, krenuli su zapravo s otvaranjem 2016. u Osijeku, koliko mi je poznato. Sad je li ovo u NS dio franšize, nemam pojma. Ali ionako ih je prešišao Rocher, TBH. Btw. u obje palačinkarnice dovoljno drže do sebe da u meniju ne piše činkica za palačinku.

zontra meni se ovo stalno desava, prvi put cujem neku rijec bila to njemacka, hrvatska ili engleska i sutra ju svugdje cujem. Ali ne samo s rijecima neki dan se sjetim jednog francuskog nogometasa onako slucajno nakon sto 20 godina nisam cuo za njega i isti dan ga vidim na tv-u. Melodija jedne pjesme mi je preko 25 godina u glavi ali pjesmu nisam nikad mogao naci jer nisam tada znao engleski i nisam znao rijeci, svako malo sam ju trazio ali nisam mogao pronaci. Skontam da google ima funkciju gdje mozes samo pjevusiti pjesmu i izbaci ti savrseno precizno najbolje rezultate i nadjem ju. Sta se tad desi? Zena par dana kasnije gleda MTV i kao neka throwback tema za 1996. godinu i ta opskurna pjesma koja nije imala neki nezapamceni uspjeh se pojavi.

Kao da me neka visa sila cijeli zivot jebe.

Garrus_V Koja pjesma?

Btw. Pročitam tvoj post, odem na Index i naletim na ovaj članak https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2392167&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Kad sam čuo za čovjeka? Prije 4 dana gledao dokumentarac na YouTubeu o indonezijskoj ligi jer je najkrvavija na svijetu, ubijaju navijači jedni druge. U je baš njegov sad bivši klub Persija iz Jakarte za koji sam isto prvi put čuo prije 4 dana. Ugl. dok su snimali utakmicu vidio sam na dresu Simic pa sam pomislio je li ovaj neki naš.

buz LV Throw your hands up, nije bog zna kakva pjesma ali melodija se urezala u pamcenje.

Znam tocno o cemu govoris.

Dan mi je uljepšao ovaj trenutak osvješćivanja da sam (konačno) na svojem, gledam tekmu i uživam u posljednjim tjednima mira prije nego li dijete dođe 😅

Jebeno ste si sredili.

Deadwalker good luck s tim stolom i kutnom garniturom kada dijete uzme bojice u rucice 😅

Deadwalker Podmetač pod kriglu. Orosit će se i napuhnut će se novi stolić.

Deadwalker pozdrav. Gdje radiš i koliki su ti mjesečni prihodi da ovakav luksuz imaš. Može očitovanje?

lp

chono imat ćemo barem opravdanje za starce kada nas budu maltretirali s pitanjima zašto već mijenjamo namještaj 😂

Jako lijepo sređeno!

Lediceeeeeee!!

buz Podmetač pod kriglu. Orosit će se i napuhnut će se novi stolić.

Neće. Seronja pije toplu pivu koja se ne orosi.

Meni to ipak izgleda ko neki konjačić u većoj čaši.

Deadwalker apsolutno svaka slika koju si stavio na forum iz stana mi se jebeno sviđa. Morat ćeš jednom post o procesu uređivanja i svim slikama

Fenix ma mi smo napravili samo neke manje promjene za start, dosta toga smo dobili u stanu dok smo ga kupili. Trenutno smo u uređenju dječje i radne sobe, no kako nas posao dosta pritišće i stiže nam beba uskoro, bude to trajalo još jedno vrijeme. Žena zapravo ima crtu za to, ja samo sklapam namjestaj 🙃