Kupanje…manje guzvi,cistije more,manje galame,slabije sunce….raj
Što vam je uljepšalo dan?
Matador Ili im jednostavno odgovorim kao i uvijek, "ne gledam stvari koje si ne mogu priuštiti, toplo sugeriram isto."
Kad smo kod Mr.ČinkOs, krenuli su zapravo s otvaranjem 2016. u Osijeku, koliko mi je poznato. Sad je li ovo u NS dio franšize, nemam pojma. Ali ionako ih je prešišao Rocher, TBH. Btw. u obje palačinkarnice dovoljno drže do sebe da u meniju ne piše činkica za palačinku.
- Uređivano
zontra meni se ovo stalno desava, prvi put cujem neku rijec bila to njemacka, hrvatska ili engleska i sutra ju svugdje cujem. Ali ne samo s rijecima neki dan se sjetim jednog francuskog nogometasa onako slucajno nakon sto 20 godina nisam cuo za njega i isti dan ga vidim na tv-u. Melodija jedne pjesme mi je preko 25 godina u glavi ali pjesmu nisam nikad mogao naci jer nisam tada znao engleski i nisam znao rijeci, svako malo sam ju trazio ali nisam mogao pronaci. Skontam da google ima funkciju gdje mozes samo pjevusiti pjesmu i izbaci ti savrseno precizno najbolje rezultate i nadjem ju. Sta se tad desi? Zena par dana kasnije gleda MTV i kao neka throwback tema za 1996. godinu i ta opskurna pjesma koja nije imala neki nezapamceni uspjeh se pojavi.
Kao da me neka visa sila cijeli zivot jebe.
- Uređivano
Garrus_V Koja pjesma?
Btw. Pročitam tvoj post, odem na Index i naletim na ovaj članak https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2392167&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
Kad sam čuo za čovjeka? Prije 4 dana gledao dokumentarac na YouTubeu o indonezijskoj ligi jer je najkrvavija na svijetu, ubijaju navijači jedni druge. U je baš njegov sad bivši klub Persija iz Jakarte za koji sam isto prvi put čuo prije 4 dana. Ugl. dok su snimali utakmicu vidio sam na dresu Simic pa sam pomislio je li ovaj neki naš.
Jebeno ste si sredili.
Deadwalker good luck s tim stolom i kutnom garniturom kada dijete uzme bojice u rucice
Deadwalker Podmetač pod kriglu. Orosit će se i napuhnut će se novi stolić.
Deadwalker pozdrav. Gdje radiš i koliki su ti mjesečni prihodi da ovakav luksuz imaš. Može očitovanje?
lp
I kad pocnu riganja i bljucanja po podu, pa na tepih
chono imat ćemo barem opravdanje za starce kada nas budu maltretirali s pitanjima zašto već mijenjamo namještaj
Jako lijepo sređeno!
Lediceeeeeee!!
weky @yakuza_stinger je toliko seksi da bi navlažio i toplu pivu. Evo, danas je Jadran zagrijao.
Meni to ipak izgleda ko neki konjačić u većoj čaši.
Deadwalker apsolutno svaka slika koju si stavio na forum iz stana mi se jebeno sviđa. Morat ćeš jednom post o procesu uređivanja i svim slikama
Fenix ma mi smo napravili samo neke manje promjene za start, dosta toga smo dobili u stanu dok smo ga kupili. Trenutno smo u uređenju dječje i radne sobe, no kako nas posao dosta pritišće i stiže nam beba uskoro, bude to trajalo još jedno vrijeme. Žena zapravo ima crtu za to, ja samo sklapam namjestaj