Dan mi je uljepsao sutrasnji blagdan i odmor

13 dana kasnije

Ovo je zivot..

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Danas položen posljednji pismeni ispit.

Ostanu mi još samo 2 usmena ispita, tj. samo za upisati te 2 ocjene ( jer sam jako dobar na usmenim ispitima, i imam dobar rejting kod ova 2 profesora) koje sam već položio uz odbranu seminarskih radova, ugovoriti datum za odbranom diplomskog i ćao đaci.
A diplomski je urađen, izučen i spreman već 2 mjeseca.

Uglavnom, što sam vala učio sve ove godine, učio sam.
Neopisiv osjećaj.

Đabe ti to kad ces u zenicu zbog pedofilije 

Odbanovali su me sinoć, ućeram im ženama.

Je fejs, ali ti SIPA sutra kuca na vrata.

Nemam brige za to.
Kad vide naše lagodne slike sa pozom 69, pobjeći će glavom bez obzira.

Đabe ti to kad ces u zenicu zbog pedofilije 
Hahahaha

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Nakon tjedan dana su mi vratili 700kn koje mi je pojeo Uplatno-isplatni bankomat ZABA-e. Nakon što sam 3 put išao u poslovnicu čekao red ko mamlaz, evo danas tek leglo, a trebalo bit gotovo u roku 24 sata.

Sili novci od izbora bogu fala više, vračan se u alkoholnu formu inače standardna za svaki moj godišnji. Eo ležin u pličaku i pijen koktele a cura morala natrag u Zagreb. Ima boga

petak, vikend...ludnica...sutra comic con....sredio papire sa irskom poreznom, sad s hrvatskom i onda samo opusteno, ostaje mi HR putovnica dok se irsak ne dobije

Svaka cast sretno u Irskoj. Meni je Titanfall 2 u postarevim rukama uljepsao dan.

Što ti je "sjebalo" dan? Dežuran, sjedim u ordinaciji sa sestrom, nema pacijenata, kiša pada, ona ima minjak i sexy je... Jeb* majku, al bi je tresnuo da nije oženjena, i ima malu djecu. 8) Life sucks!

Što ti je "sjebalo" dan? Dežuran, sjedim u ordinaciji sa sestrom, nema pacijenata, kiša pada, ona ima minjak i sexy je... Jeb* majku, al bi je tresnuo da nije oženjena, i ima malu djecu. 8) Life sucks!
http://youtu.be/ZXsQAXx_ao0

4 dana kasnije

Prvo jutro godisnjeg bez glavobolje..

Jutros u 7 odobren diplomski rad.
Preostane u Subotu prijaviti odbranu za 17i Juli, spremiti dobro i gotovo.

Tema mi je i onako Uticaj ITS-a u saobraćaju, gdje o GPS navigacijama i arhitekturama imam pričati pola diplomskog, a to poznajem već od djetinjstva, tako da će mi sa guštom biti prezentirati sve ovo.

VAC ban wave na csgo,oko 30000 bananih. Jasno nakon kraja summer salea da moraju kupit po punoj cijeni. 

Kad ti ukradu rastrgnute kupace koje nisi prao mjesec dana  :
Zasluzili su ih klosari mrtvi 

Pa da ti rucnik i kupace nisu sigurne vise na ogradi u dvoristu  : Sta bi bilo da su mi kolekciju ukrali mislim da bi si vrat prerezo.