Ovo se u Gran Turismu nikad ne bi dogodilo, kažem vam.
Što vam je uljepšalo dan?
Deadwalker tako je bilo mom drugu pred RRoD
Deadwalker iako većinu vremena nisam vidio cestu.
solidmerlin mislim da je to više do Forze jer takvih divota s drugim igrama nije bilo.
Brijac Također, ovo se u Forzi na PS5 nikad ne bi dogodilo.
Apsolutno, kako se ono kaže, u postolara najgore cipele
Uglavnom, na PC-u dovoljno vrama za te blurry teksture pa se cesta ipak vidi lol.
Deadwalker Ma salim se, nego koji ti je xbox?
solidmerlin series X. Imao prije i S varijantu, no vise iz znatiželje da vidim sto može taj toster.
Deadwalker da vidim sto može taj toster.
Dobro si sad vidio što može
Mala dobila vrtić nakon 10 mjeseci muke s njom doma uz posao
Brijac mi smo imali bas sreće s tim vrticom, frendovi recimo nam se i dalje snalaze s obrtom za čuvanje djece + starci. Ili nedaj boze da ti je dijete bolesno pa i ne može u vrtić.
Ma užas, baš je situacija pre loša s tim vrtićima i svaka čast ljudima na kakve sve načine se snalaze sa čuvanjem djece.
Prijateljica pokušava upisat dijete u vrtić već dvije godine, sad joj mala ima 4. Rekli su joj ove godine da joj je mala autistična i da se oni ne bave sa takvom djecom, jer nezna zakopčat patent, nezna odrezat škarama ravno papir, i nezna sama pitat da joj se upali i ugasi svijetlo, i to su sve odlučili od 15 minuta koje su je "stručnjaci" gledali. Jer znamo da su mala djeca jako slobodna i uopće se ne srame ili ne boje kad su potpuno sama sa četvero odraslih ljudi u prostoriji koje prvi put vide u životu.
I sad opet nemože radit jer nema kamo s djetetom.
Koja prijevara su ti ljudi, mala je najnormalnije dijete.
oxi Za autizam znam da se gledaju određene točke ponašanja. Ako ne prolazi određen dio njih smtra se valjanom dijagnozom.
Možeš zatražit drugo mišljenje ali moraš tada pobit točke iz prve situacije.
- Uređivano
doctorfreak ma kakav autizam, ja sam sa 4 godine trčala po vrtu, skidala gaće i srala gdje sam stigla, i dan danas sestra to spominje na obiteljskim okupljanjima i baš mi je lijepo kad to spomene, pa eto sva takva posrana i po tom pravilu autistična, sam završila inženjera na medicini.
Kad netko gleda u dijete 15 min i baci dijagnozu, poserem se ja na tu neprofesionalnu dijagnozu, kao što sam se posrala u vrtu na hortenzije puno puno puta.
Tako je bilo i za bratićevog sina svi su vrištali autizam kad je bio u vrtiću, evo sad ima 16 godina i čekaju u rijeci da sa 18 potpiše za rijeku da igra nogomet u klubu, odlikaš u školi, najnormalnije dijete na svijetu.
Danas se baš ti vrtići vole razbacivat s dijagnozama, a pola ih ima jedva završenu srednju.
Jer očekuju da dijete sa dvije godine zna čitat i pisat, da samo briše guzicu i promjeni si pelenu, da ima napredno znanje algebre i da svira profesionalno barem jedan instrument, jer nedaj bože da tete u vrtiću moraju radit svoj posao i da brinu o djeci, nego da se pije kava 8 sati i da se čitaju novine dok roditelji dođu po djecu.
Vraćao se kući sad s posla i vidim nekog pajsera na cesti vozi po sredini ja žmigavac on ništa i krenem trubit da odjebe i prošišam ga. i sad vidim da se lik nadrkao očito, kao kreten pokušava me stići i diže obrtaje na 6 iljada. znači čujem iz svog auta kako turira, ali promet ovo ono, neš pičko. I točno se oslobodila druga traka kad smo došli na cestu gdje je ogromna kamera i snima čitav komad ceste. ograničenje 60 a on je prošao jedno 150.
Kad je vidio kameru zakočio je ko divljak i doslovno je proklizio u drugu traku. Zamalo nije izazvao sudar retard. Znači karma bajo moj. Nažalost ta kamera snima 24 7 jer na toj cesti ima baš nehumano puno nesreći zbog toga što je ravnica čista. znam hrpu ljudi koji su bili žrtve te kamere. A za ovog mi nije nimalo žao.
Fuck around and find out.
Spavat ću ko beba jer znam da će dobit ticket ne 100% nego 199%