Deadwalker zašto mi se ovako odokativno čini da nitko nije očistio ribe (ne mislim na ljuske).

Imam pet peeve kad ljudi roštiljaju neočišćenu ribu i lignje sry.

Iako ne vjerujem da bi to napravio, nisi ti taj čovjek.

5 dana kasnije

Produženi vikend, rekoh idem malo uz jutarnju kavu odvoziti na Xboxu par utrka u Forzi.

2 minute kasnije…

Staza crna poput jutarnje kave koju pijem. I do sada neviđene RT refleksije, doslovno 1 na 1 reflektiraju nebo iznad. 💪

Ništa što vjerojatno restart igre ne može popraviti, no nakon bezbroj patcheva za zatvorenu Xbox arhitekturu gdje se i dalje ovako nešto dogodi, nekako dobra vizualizacija (be)smislenosti ulaganja u Xbox hardware sa zadnjim poskupljenjima.

Što mi je uljepšalo dan? Pobijedio u utrci, iako većinu vremena nisam vidio cestu. 🙃

Ovo se u Gran Turismu nikad ne bi dogodilo, kažem vam.😏

Zero Ovo se u Gran Turismu nikad ne bi dogodilo, kažem vam.

Također, ovo se u Forzi na PS5 nikad ne bi dogodilo.

solidmerlin mislim da je to više do Forze jer takvih divota s drugim igrama nije bilo.

Brijac Također, ovo se u Forzi na PS5 nikad ne bi dogodilo.

Apsolutno, kako se ono kaže, u postolara najgore cipele 😃

Uglavnom, na PC-u dovoljno vrama za te blurry teksture pa se cesta ipak vidi lol.

Deadwalker da vidim sto može taj toster.

Dobro si sad vidio što može 😆

18 dana kasnije

Mala dobila vrtić nakon 10 mjeseci muke s njom doma uz posao

Brijac mi smo imali bas sreće s tim vrticom, frendovi recimo nam se i dalje snalaze s obrtom za čuvanje djece + starci. Ili nedaj boze da ti je dijete bolesno pa i ne može u vrtić.

Deadwalker

Ma užas, baš je situacija pre loša s tim vrtićima i svaka čast ljudima na kakve sve načine se snalaze sa čuvanjem djece.

Brijac Moja nećakinja je dobila u Sesvetama jer je tamo područni objekt našeg glavnog vrtića. Uglavnom, 15 kilometara je od naše kuće. 🥴 A ako odbiješ, nećeš ga ni iduće godine dobit. Kaos.

Brijac

Prijateljica pokušava upisat dijete u vrtić već dvije godine, sad joj mala ima 4. Rekli su joj ove godine da joj je mala autistična i da se oni ne bave sa takvom djecom, jer nezna zakopčat patent, nezna odrezat škarama ravno papir, i nezna sama pitat da joj se upali i ugasi svijetlo, i to su sve odlučili od 15 minuta koje su je "stručnjaci" gledali. Jer znamo da su mala djeca jako slobodna i uopće se ne srame ili ne boje kad su potpuno sama sa četvero odraslih ljudi u prostoriji koje prvi put vide u životu.

I sad opet nemože radit jer nema kamo s djetetom.

Koja prijevara su ti ljudi, mala je najnormalnije dijete.