buz odma mu kupi Peugeota.

• buz

•  
    •  
    •  
    •  

Tuhy Koja čudna podudarnost! Čestitam.

Btw, imam deja vú, mislim da smo ovaj isti razgovor imali i zadnji put kad sam napravio dijete. 🤣

@Tzereen Radije bi ga onda stvarno u Hajduk učlanio. 😄

buz kad sam napravio dijete.

10 dana kasnije

Lijepo vrijeme i dobro se jelo.

Deadwalker zašto mi se ovako odokativno čini da nitko nije očistio ribe (ne mislim na ljuske).

Imam pet peeve kad ljudi roštiljaju neočišćenu ribu i lignje sry.

Iako ne vjerujem da bi to napravio, nisi ti taj čovjek.

oxi očišćene su bile naravno 🙂

5 dana kasnije

Produženi vikend, rekoh idem malo uz jutarnju kavu odvoziti na Xboxu par utrka u Forzi.

2 minute kasnije…

Staza crna poput jutarnje kave koju pijem. I do sada neviđene RT refleksije, doslovno 1 na 1 reflektiraju nebo iznad. 💪

Ništa što vjerojatno restart igre ne može popraviti, no nakon bezbroj patcheva za zatvorenu Xbox arhitekturu gdje se i dalje ovako nešto dogodi, nekako dobra vizualizacija (be)smislenosti ulaganja u Xbox hardware sa zadnjim poskupljenjima.

Što mi je uljepšalo dan? Pobijedio u utrci, iako većinu vremena nisam vidio cestu. 🙃

Ovo se u Gran Turismu nikad ne bi dogodilo, kažem vam.😏

Zero Ovo se u Gran Turismu nikad ne bi dogodilo, kažem vam.

Također, ovo se u Forzi na PS5 nikad ne bi dogodilo.

solidmerlin mislim da je to više do Forze jer takvih divota s drugim igrama nije bilo.

Brijac Također, ovo se u Forzi na PS5 nikad ne bi dogodilo.

Apsolutno, kako se ono kaže, u postolara najgore cipele 😃

Uglavnom, na PC-u dovoljno vrama za te blurry teksture pa se cesta ipak vidi lol.

solidmerlin series X. Imao prije i S varijantu, no vise iz znatiželje da vidim sto može taj toster.

Deadwalker da vidim sto može taj toster.

Dobro si sad vidio što može 😆

18 dana kasnije

Mala dobila vrtić nakon 10 mjeseci muke s njom doma uz posao

Brijac mi smo imali bas sreće s tim vrticom, frendovi recimo nam se i dalje snalaze s obrtom za čuvanje djece + starci. Ili nedaj boze da ti je dijete bolesno pa i ne može u vrtić.

Deadwalker

Ma užas, baš je situacija pre loša s tim vrtićima i svaka čast ljudima na kakve sve načine se snalaze sa čuvanjem djece.