Deadwalker zašto mi se ovako odokativno čini da nitko nije očistio ribe (ne mislim na ljuske).

Imam pet peeve kad ljudi roštiljaju neočišćenu ribu i lignje sry.

Iako ne vjerujem da bi to napravio, nisi ti taj čovjek.

5 dana kasnije

Produženi vikend, rekoh idem malo uz jutarnju kavu odvoziti na Xboxu par utrka u Forzi.

2 minute kasnije…

Staza crna poput jutarnje kave koju pijem. I do sada neviđene RT refleksije, doslovno 1 na 1 reflektiraju nebo iznad. 💪

Ništa što vjerojatno restart igre ne može popraviti, no nakon bezbroj patcheva za zatvorenu Xbox arhitekturu gdje se i dalje ovako nešto dogodi, nekako dobra vizualizacija (be)smislenosti ulaganja u Xbox hardware sa zadnjim poskupljenjima.

Što mi je uljepšalo dan? Pobijedio u utrci, iako većinu vremena nisam vidio cestu. 🙃

Ovo se u Gran Turismu nikad ne bi dogodilo, kažem vam.😏

Zero Ovo se u Gran Turismu nikad ne bi dogodilo, kažem vam.

Također, ovo se u Forzi na PS5 nikad ne bi dogodilo.

solidmerlin mislim da je to više do Forze jer takvih divota s drugim igrama nije bilo.

Brijac Također, ovo se u Forzi na PS5 nikad ne bi dogodilo.

Apsolutno, kako se ono kaže, u postolara najgore cipele 😃

Uglavnom, na PC-u dovoljno vrama za te blurry teksture pa se cesta ipak vidi lol.

Deadwalker da vidim sto može taj toster.

Dobro si sad vidio što može 😆

18 dana kasnije

Mala dobila vrtić nakon 10 mjeseci muke s njom doma uz posao

Brijac mi smo imali bas sreće s tim vrticom, frendovi recimo nam se i dalje snalaze s obrtom za čuvanje djece + starci. Ili nedaj boze da ti je dijete bolesno pa i ne može u vrtić.

Deadwalker

Ma užas, baš je situacija pre loša s tim vrtićima i svaka čast ljudima na kakve sve načine se snalaze sa čuvanjem djece.

Brijac Moja nećakinja je dobila u Sesvetama jer je tamo područni objekt našeg glavnog vrtića. Uglavnom, 15 kilometara je od naše kuće. 🥴 A ako odbiješ, nećeš ga ni iduće godine dobit. Kaos.

Brijac

Prijateljica pokušava upisat dijete u vrtić već dvije godine, sad joj mala ima 4. Rekli su joj ove godine da joj je mala autistična i da se oni ne bave sa takvom djecom, jer nezna zakopčat patent, nezna odrezat škarama ravno papir, i nezna sama pitat da joj se upali i ugasi svijetlo, i to su sve odlučili od 15 minuta koje su je "stručnjaci" gledali. Jer znamo da su mala djeca jako slobodna i uopće se ne srame ili ne boje kad su potpuno sama sa četvero odraslih ljudi u prostoriji koje prvi put vide u životu.

I sad opet nemože radit jer nema kamo s djetetom.

Koja prijevara su ti ljudi, mala je najnormalnije dijete.

oxi Za autizam znam da se gledaju određene točke ponašanja. Ako ne prolazi određen dio njih smtra se valjanom dijagnozom.

Možeš zatražit drugo mišljenje ali moraš tada pobit točke iz prve situacije.