fensisuperstar Gipsyking da. crveni fantom mi je upao u igru, crveni fantom je izvršio invaziju. engleski jezik je sjeban ponekad. GIFF se može reći Gif ili đif. oboje su korektni izrazi. i onda bace neutralan they them kurac palac i nemreš prevesti osim ako ne ideš u službeni govor koji nije sasvim točan u svakoj vrsti rečenice. ful sjebano
fensisuperstar master_x hmm mislim da je upad više stav koji naginje agresiji a ulaz više stav koji naginje defenzivnom joinanju. tako da mozes reci da su ti upali crveni fantomi a plavi su se pridružili ili ušli barem tako milozvučnije nekako Soul Miro invaziju izvršio, a Tuhy mu na novi tv... 😃 rimuj dalje 😃
Soul Miro Ajd ti prvo brini o novom TVu. Nece se nitko sramotit i invejdat te na ovom starom sto sad imas
maverick Miro ja mrzim opcenito multiplayer igre. Samo Couch multy dolazi u obzir i to se posebice na fighting i racing igre odnosi, a ostalo sve moze umrti sto se mene tice.
fensisuperstar Nightyx ovo je demon souls remake Mislis ovo je remake demon souls remakea. već postoji jedan remake 😃
[deleted] doctorfreak ja sam uzeo u zero gaming. 449 kn, free shipping, ps5 launch edition. nisam nasao jeftinije
AbelKOsMos [deleted] Ja vidim da sad negde taj launch edition dolazi i sa steelbook-om i ako ga na slikama nema. Ja sam isto narucio tu verziju.
doctorfreak Ma negdje sam načuo da ima za 380 s nekim popust kodom....znam da je netko pisao tipa ekupi ili slično...al to je bilo prije par mj...
[deleted] deathwish i mislio sam si, iako i dalje ne kužim što je ono na slici launch editiona što izgleda kao steelbook
AbelKOsMos [deleted] To je verovatno knjizica u kojoj ce biti ove kartice, stikeri i ostalo. Bandai je uvrstio u svoj launc edition i steelbook, vidim da bestniy takodje daje isti...amazon italy takodje daje isti. Kontam da zavisi kako gde. Ovo je stellbook koji dolazi uz launch edition i cini mi se da izgleda bolje nego onaj sto ide uz kolekcionarsko izdanje.
deathwish Taj jebeni steelbook se može nabaviti preko namco bandai official store (zasad nije rasprodano, no treba i shipping platit) https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/679556/elden-ring-launch-edition-ps4
AbelKOsMos deathwish Da, ima jos uvek preko njih, samo za PS4(sto je ne bitno) ali vidim da jos neki distributeri daju isti steelbook uz launc edition. Kod nas je ps5 launch edition 55 evri tako da cu zadrzat tu narudzbu ali nemog reci da me ovaj steelbook ne vuce.