Gipsyking fensisuperstar Bas sam to primjetio, da puno njih kaze invadiranje, ali to ne znaci nista na hr. A i invazija je nategnuto jer me podsjeca na puno ljudi / vojsku koja napada. Na egleskom invasion ima puno sire znacenje nego na hrvatskom, ali da, invazija je nekako najtocnije.
fensisuperstar Gipsyking malo sam razmisljao i ima jos jedan termin točnji možda Invasion/to invade = invazija, iako u terminologiji soulsa termin može biti upad npr. @Soul and @Tuhy invaded my game = Soul i Tuhy su upali u moju igru. @Miro invaded Tuhy's buttocks = Miro je izvršio invaziju na Tuhijevu stražnjicu
Gipsyking fensisuperstar e bravo, bas to, upad. To bi mozda bilo najkorektnije ali svi vise manje upotrebljavaju engleske rijeci ili ih iskrive na svom jeziku.
Miro fensisuperstar Niti ču invejdati niti volin da mene neko invejda, PVP dio me nikad nije niti ikad oče zanimati u souls igri
fensisuperstar Gipsyking da. crveni fantom mi je upao u igru, crveni fantom je izvršio invaziju. engleski jezik je sjeban ponekad. GIFF se može reći Gif ili đif. oboje su korektni izrazi. i onda bace neutralan they them kurac palac i nemreš prevesti osim ako ne ideš u službeni govor koji nije sasvim točan u svakoj vrsti rečenice. ful sjebano
Soul Miro Ajd ti prvo brini o novom TVu. Nece se nitko sramotit i invejdat te na ovom starom sto sad imas
maverick Miro ja mrzim opcenito multiplayer igre. Samo Couch multy dolazi u obzir i to se posebice na fighting i racing igre odnosi, a ostalo sve moze umrti sto se mene tice.
fensisuperstar master_x hmm mislim da je upad više stav koji naginje agresiji a ulaz više stav koji naginje defenzivnom joinanju. tako da mozes reci da su ti upali crveni fantomi a plavi su se pridružili ili ušli barem tako milozvučnije nekako Soul Miro invaziju izvršio, a Tuhy mu na novi tv... 😃 rimuj dalje 😃
fensisuperstar Nightyx ovo je demon souls remake Mislis ovo je remake demon souls remakea. već postoji jedan remake 😃
[deleted] doctorfreak ja sam uzeo u zero gaming. 449 kn, free shipping, ps5 launch edition. nisam nasao jeftinije
AbelKOsMos [deleted] Ja vidim da sad negde taj launch edition dolazi i sa steelbook-om i ako ga na slikama nema. Ja sam isto narucio tu verziju.
doctorfreak Ma negdje sam načuo da ima za 380 s nekim popust kodom....znam da je netko pisao tipa ekupi ili slično...al to je bilo prije par mj...
[deleted] deathwish i mislio sam si, iako i dalje ne kužim što je ono na slici launch editiona što izgleda kao steelbook
AbelKOsMos [deleted] To je verovatno knjizica u kojoj ce biti ove kartice, stikeri i ostalo. Bandai je uvrstio u svoj launc edition i steelbook, vidim da bestniy takodje daje isti...amazon italy takodje daje isti. Kontam da zavisi kako gde. Ovo je stellbook koji dolazi uz launch edition i cini mi se da izgleda bolje nego onaj sto ide uz kolekcionarsko izdanje.