- Uređivano
chono nema boga da reflex nije supportan. jedino sto onda ide na sve a ne samo na igru (menu, UI). to mi se recimo ne sviđa kod reflexta sto daje overall. ali moze se zivit sa time ^^
nvm mislio sam na flitere pusti me. jutro
chono nema boga da reflex nije supportan. jedino sto onda ide na sve a ne samo na igru (menu, UI). to mi se recimo ne sviđa kod reflexta sto daje overall. ali moze se zivit sa time ^^
nvm mislio sam na flitere pusti me. jutro
Ja vec znam da cu na Elden Ringu izgubiti barem sat-dva samo da izaberem klasu, da kreiram osobu i da dam ime
Kako se uopce kaze na hrvatskom "invasion", "to invade" ? Ima li neki prijevod ili se direktno upotrebljava engleski?
chono ja sam na konzoli, vjerujem da mi necemo imati taj problem. Nadam se da ga ni vi necete imati, da ce se sve srediti u narednih par dana.
Gipsyking točno to, onaj osjecaj kad upalim igru po prvi put i znam da imam ispred sebe remek dijelo
Gipsyking Kako se uopce kaze na hrvatskom "invasion"
Invasion/to invade = invazija, iako dosta ljudi koriste termin invadiranje. Najtočniji termin bi bila invazija
fensisuperstar Bas sam to primjetio, da puno njih kaze invadiranje, ali to ne znaci nista na hr. A i invazija je nategnuto jer me podsjeca na puno ljudi / vojsku koja napada. Na egleskom invasion ima puno sire znacenje nego na hrvatskom, ali da, invazija je nekako najtocnije.
fensisuperstar e bravo, bas to, upad. To bi mozda bilo najkorektnije ali svi vise manje upotrebljavaju engleske rijeci ili ih iskrive na svom jeziku.
fensisuperstar
Niti ču invejdati niti volin da mene neko invejda, PVP dio me nikad nije niti ikad oče zanimati u souls igri
Gipsyking da. crveni fantom mi je upao u igru, crveni fantom je izvršio invaziju.
engleski jezik je sjeban ponekad. GIFF se može reći Gif ili đif. oboje su korektni izrazi.
i onda bace neutralan they them kurac palac i nemreš prevesti osim ako ne ideš u službeni govor koji nije sasvim točan u svakoj vrsti rečenice. ful sjebano
fensisuperstar Nisu upali,nego su ušli
https://elden-ring-countdown.netlify.app/
kad će više….
ovo je demon souls remake, samo open world, mehanika, animacije, grafika, sve preslikano
Nightyx ovo je demon souls remake
Mislis ovo je remake demon souls remakea. već postoji jedan remake
Gdje je najjeftiniji preorder?