[deleted] doctorfreak ja sam uzeo u zero gaming. 449 kn, free shipping, ps5 launch edition. nisam nasao jeftinije
AbelKOsMos [deleted] Ja vidim da sad negde taj launch edition dolazi i sa steelbook-om i ako ga na slikama nema. Ja sam isto narucio tu verziju.
doctorfreak Ma negdje sam načuo da ima za 380 s nekim popust kodom....znam da je netko pisao tipa ekupi ili slično...al to je bilo prije par mj...
[deleted] deathwish i mislio sam si, iako i dalje ne kužim što je ono na slici launch editiona što izgleda kao steelbook
AbelKOsMos [deleted] To je verovatno knjizica u kojoj ce biti ove kartice, stikeri i ostalo. Bandai je uvrstio u svoj launc edition i steelbook, vidim da bestniy takodje daje isti...amazon italy takodje daje isti. Kontam da zavisi kako gde. Ovo je stellbook koji dolazi uz launch edition i cini mi se da izgleda bolje nego onaj sto ide uz kolekcionarsko izdanje.
deathwish Taj jebeni steelbook se može nabaviti preko namco bandai official store (zasad nije rasprodano, no treba i shipping platit) https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/679556/elden-ring-launch-edition-ps4
AbelKOsMos deathwish Da, ima jos uvek preko njih, samo za PS4(sto je ne bitno) ali vidim da jos neki distributeri daju isti steelbook uz launc edition. Kod nas je ps5 launch edition 55 evri tako da cu zadrzat tu narudzbu ali nemog reci da me ovaj steelbook ne vuce.
renda Pa jebe mi se, to mi je bil selling point kod njih, neka ga izmisle, ne zanima me, ako nisi siguran nemoj govorit onda.
Tuhy Realno, nisu ni onda bili 100% sigurni, isto sam bil u prepisci sa prijašnjim vlasnikom. Steelbook je sam po sebi bolesno predivan, jedan od najljepših koje sam ikad vidjel i stvarno bi ga htjel.
AbelKOsMos Ja da sam znao od pocetka da ce bandai uvalit steelbook u launch edition capnuo bi od njih kopiju ali jebat ga sad, vec naruceno a i uzimam redovno od ovog lika necu da ga ispalim...prezivece se nekako.
elder8472 Kolko toga se dobi ovak, jedino nis ne dobis kad prednarucis digitalno 😔. Toplo se nadam da nece dat igru nikome prije 25.2, a me da ima cijeli guide vec prije 25. Jedva cekam da izade, godisnji je pripremljen 😁
Kikiller Ajde više i glupi datumi. Pa ne mislim o ničem drugom samo o grindanju i klanju. Daj više izađi jer te ne mogu više čekat. Izgorit ću do tad 🙁