jebote mene malo strah ovog dark souls problema sa serverima. doslovno mjesec dana od izlaska igre imaju RCE exploit koji doslovno radi u DS 1 2 3 i Elden Ringu. Iskreno ako oni ne poprave to na vrijeme i da je to 100% sigurno ja odbijam igrati online da ga jebeš.

@chono7 ti ćeš znati, ali dal je moguće takve stvari preventati sa nekom dobrom endpoint zaštitom, npr crowdstrike falcon?

fensisuperstar tko ti je rekao za crowdstrike falcon? 😁
    A gle RCE je zajeban i Falcon bi to vjerojatno pokupio, detektirao source, ali Falcon je vise u tom slucaju prevent point, nego sto ce sam ishendlat problem. Ovo bi onda islo security timu koji bi poduzeo akcije. U ovom slucaju tebi kao korisniku. Ovo je rijesenje za vece sustave, ne toliko za malog korisnika.
    Osim, ako Falcon vec nije dobio update za DS3 exploit, a vjerojatno je.
    Evo jedan primjer flowa i kako detekcija ide

https://www.crowdstrike.com/blog/how-falcon-complete-prevented-a-remote-code-execution-attack/

Mene u Elden Ring-u malo "brine" to sto nema Covenants kao na DS3 i igra je napravljena "up to 4 players" sto je smrt za PvP i dugorocni multiplayer. Ja sam napravio preorder i igrat cu sigurno par puta ali bez PvP igra nece trajati ni priblizno kao DS3 i vecina starih igraca ce se vratiti opet tamo. Nadam se da grijesim, ali sve te novosti kao naprimjer da mozes birati on-off solo invasions, samo 1 red invader, bez covenants kao sto su bili Farron na DS3, sve to je za mene jedan veliki minus, ali vidjet cemo, fali manje od mjesec dana. Nadam se da ce ipak dodati barem do 6 igraca po svijetu.

Gipsyking PvP nisam nešto niti igrao u Dark Souls serijalu,većinom u DS 3,al mislim da će sigurno ubacit neku vrstu Covenanta.Inače PvP neće imat smisla.Zapravo ja neću nit palit Online mod,tako dugo dok ne rješim barem jednom kompletnu igru na New game+.

Kaiserus jedini minus sto owner librarya mora biti u offline modeu ako zelite oba igrati u isto vrijeme. Ali acivmenti i dalje idu, jer su ucitani lokalno

chono tko ti je rekao za crowdstrike falcon?

ljudi koji imaju endpoint njihov. igrao sam sa tipom kojem firma ima sentinel one, sve je to super ali to ne mozes imati bez par tisuća endpointa.
          crowdstrike falcon mozes imati privatno. prvotno sam razmišljao uzeti webroot, ali u zadnje vrijeme čitav stvari o webrootu koje mi se nikako ne sviđaju.

Kaiserus kako dobro što mogu igrati tvoj Steam

yeah mozes ga igrati do 25.02 😃, mislim imas sad i diablo 2: Res moj. 😃

foggy Realno, tko želi tebi upast kroz rupu?

Giphy - No Way Beer GIF by Busch

fensisuperstar potrošio sam respec na normalu jer sam klikunuo slučajno, a treba mi. Ima kakv potion ili restart lika?

master_x Bloodborne i DS3 sam igrao offline prvu run ali ovog puta necu, hocu da probam online na Day One, sve puno duhova i poruka. I naravno stavit cu "enable 1 on 1 invasions" i krecem 🤣

Iako Soulsborne igre doživljavam prvenstveno kao solo iskustvo, ne mogu reći da mi u DS3 nije sjeo PvP u dvorištu iz Sullivana (mislim da se tak zove boss). Invadanje mi je meh, ali tko voli PvP borbe sviđa mi se mogućnost kakve arene ili područja u igri gdje će se ekipa štemati.

Novi gameplay. Je li mi se samo čini ili stvarno jesu vizuali dodatno ispolirani i to podosta?

Ima li kakvih najava po pitanju tog open worlda hoćemo li redovito nešto sretati ili ćemo gledati jahanja po praznim livadama na putu do dvorca, dungeona i slično?

I meni se ovaj video čini malo ispoliraniji da.

Flipper bilo je za ocekivati, plus youtube kompresija. artisticki izgleda predivno i grafika sluzi svrsi. nisu fromove igre nikada bile eye candy i zna se zasto se njihove igre igraju.

Znam da nisu, niti se igraju zbog grafike. Ali meni ovo izgleda jako lijepo. Vidi se napredak u odnosu na prvi prikaz.