Nakon odigrane network beta verzije

Nisam igrao betu i sad prvi puta zapravo vidim gameplay iz bete. Nemam šta drugo reći već da mi se sviđa i uzimam ziher day one. Samo da srede dropove fps-a i to je to.

Picek Do sada nikad još nisu, fps im je uvijek bio kriminal na launchu 🙂 Barem za konzole... Sve do jedne igre su bile takve, a moguće i ostale takve.

foggy i nadam se da će kamera biti puno bolje rješena nego u Sekiru. Znači, u Sekiru je kamera bila jedna od najgori neprijatelja.

Picek Općenito se ne sjećam igre koja ima savršenu kameru

🙂
        😃
        1 / 2
        Ne sjećam se više Sekira, morao bih pročitat svoju recenziju

foggy Ne sjećam se više Sekira, morao bih pročitat svoju recenziju

Nemoj. Imam nocne more od nje 😃

foggy Općenito se ne sjećam igre koja ima savršenu kameru 🙂

Gotovo sve NES / SNES / GENESIS igre?

First Person igre opcenito?

maverick Da, 2D igre imaju dobru kameru 😃
              FPS igre nisu igre, molim te da se uozbiljiš.

foggy 2D igre imaju dobru kameru

Imaju savrsenu, nerijetko.

FPS igre nisu igre, molim te da se uozbiljiš.

My bad.

Otkazali mi Collector's edition pre-order danas....

Tzereen

Ista stvar.

Ne znam , čak me i nije previše razočaralo, prvenstveno radi financija. 2 Collectorsa po 1300 kn u tjedan dana bi mi bila malo too much, makar si svaki mjesec stavim dio love sa strane.

S druge strane mi malo žao jer očekujem perverziju od igre pa sam htio imat ono jebeno izdanje...bar Steelbook da negdje ugrabim, majčicu mu.

A oke, jebajga...ima i gorih stvari u životu. Recimo, da mi otkažu Forbidden West Collectors 😆

Tuhy naruči launch edition u infomarku. Ide i steelbook.

Ja sam otkazao collector's Horizona i naručio Regallu neki dan na Mall HR

Neka mi netko ukratko kaže, što bi me trebalo posebno privući ovdje jer izgleda kao još jedna FromSoftware igra u nizu s natruhama ostalih rpg avantura u zadnjih ne znam koliko godina kao Witcher npr.

Pitam jer ne želim igrati uvijek istu igru, a iz svih videa mi izgleda kao da sam ovo već igrao.

blade još jedna FromSoftware igra

Dao si si odgovor!¨