elder8472 Za pocetak koji ne svida mi se da ne trosis staminu dok trcis
zar nije samo van combata?
elder8472 Za pocetak koji ne svida mi se da ne trosis staminu dok trcis
zar nije samo van combata?
fensisuperstar
Moram provjerit iskreno kako sam vidio da se ne trosi nisam opce obracao paznju vise.
Al da se mene pita boss fight/obican ili kad trcis ili bilo kaj stamina se treba trosit i pazit kako trosis.
Rekli su da se stamina ne trosi van fighta, sto ima smisla jer se radi o Open worldu i tako se dobiva na brzini kretanja po mapi pogotov kad ti mount zagine.
Zbilja bih volio znati sta to gubis ne trosenjem stamine van borbe?!
elder8472 poprilicno sam siguran samo van combata se ne trosi. Sto je realno ok. To je samo jedan dobar QoL i ima smisla budimo realni. Dok si van combata i exploraš ne trošiš vrijeme na neke stvari na koje bi inace trosio vrijeme jer ti nestaje stamina.
Zamisli u open world igri stajati svakih 10 sekundi da ti se napuni stamina, i sto je najgore to bi trajalo 2-3 sekunde.
Koji bi to mehanicki promasaj bio.
AbelKOsMos breath of the wild pati od tog sranja. Stamina bar u open world igrama treba zabraniti smrcu.
Kad vidim kretanje lika u npr bayi i automati i usporena sranja u gta i rdr, odmah mi se smuci.
A ove dvije iznad cak nisu ni open world.
Čovjek bi rekao kao da postoji više načina za pristupiti dizajnu animacija, kretanja i općenito gameplaya.
Evo napokon pokrenuo, ali samo par min meni je to dovoljno jer san samo tija viditi kako igra izgleda.
Znaci kao da igran novi nastavak Dark Soulsa to je to uz dodatak skoka.
Padaju frejmovi bas se osjeti kad vrtis kameru grafika nije top ali ima svoj neki bajkovit štih.
Kazem ovo je bilo samo ds probam nisan od onih koji ce par sati igrati to cu kad igra izade.
Ali ono definitivni buy nema tu nekog razmisljanja jedino sto izlazi kad i destiny dlc pa se nadan da ce neko odgoditi nesto
Miro Padaju frejmovi bas se osjeti kad vrtis kameru grafika nije top ali ima svoj neki bajkovit štih.
za 3 mjeseca ispolirat će to vidit ćeš imat ćeš stabilnu igru i veliku erekciju
Fico Čovjek bi rekao kao da postoji više načina za pristupiti dizajnu animacija, kretanja i općenito gameplaya.
Mogao bi pobrat neke batine znaš za tako nerahaička mišljenja? Kaj ti mislis da ovo nije 2005 godina a bajo moj?!="!#01231231
Ko ce sad cekat skoro pa 3 mjesec.
Igra je super, ima nekih stvari koje trebaju popraviti.
Pri tom mislim na cesti drop FPS-a i uzasnog PVP. Imao sam tolki lag da je to uzas. Mozda je to samo meni ali dosta su zakomplicirali Coop. Pri tom mislim da bi vidio sign moras konzumirat item. Ali u svakom pogledu bilo je odlicno i jedva cekam da izade.
elder8472 Ko ce sad cekat skoro pa 3 mjesec.
Svi cemo cekati. Nije da imamo izbora zar ne? :-D
fensisuperstar
Hehe tako je
Nisam igrao betu i sad prvi puta zapravo vidim gameplay iz bete. Nemam šta drugo reći već da mi se sviđa i uzimam ziher day one. Samo da srede dropove fps-a i to je to.