Čovjek bi rekao kao da postoji više načina za pristupiti dizajnu animacija, kretanja i općenito gameplaya.
Elden Ring
Evo napokon pokrenuo, ali samo par min meni je to dovoljno jer san samo tija viditi kako igra izgleda.
Znaci kao da igran novi nastavak Dark Soulsa to je to uz dodatak skoka.
Padaju frejmovi bas se osjeti kad vrtis kameru grafika nije top ali ima svoj neki bajkovit štih.
Kazem ovo je bilo samo ds probam nisan od onih koji ce par sati igrati to cu kad igra izade.
Ali ono definitivni buy nema tu nekog razmisljanja jedino sto izlazi kad i destiny dlc pa se nadan da ce neko odgoditi nesto
Miro Padaju frejmovi bas se osjeti kad vrtis kameru grafika nije top ali ima svoj neki bajkovit štih.
za 3 mjeseca ispolirat će to vidit ćeš imat ćeš stabilnu igru i veliku erekciju
Fico Čovjek bi rekao kao da postoji više načina za pristupiti dizajnu animacija, kretanja i općenito gameplaya.
Mogao bi pobrat neke batine znaš za tako nerahaička mišljenja? Kaj ti mislis da ovo nije 2005 godina a bajo moj?!="!#01231231
Ko ce sad cekat skoro pa 3 mjesec.
Igra je super, ima nekih stvari koje trebaju popraviti.
Pri tom mislim na cesti drop FPS-a i uzasnog PVP. Imao sam tolki lag da je to uzas. Mozda je to samo meni ali dosta su zakomplicirali Coop. Pri tom mislim da bi vidio sign moras konzumirat item. Ali u svakom pogledu bilo je odlicno i jedva cekam da izade.
elder8472 Ko ce sad cekat skoro pa 3 mjesec.
Svi cemo cekati. Nije da imamo izbora zar ne? :-D
fensisuperstar
Hehe tako je
Nisam igrao betu i sad prvi puta zapravo vidim gameplay iz bete. Nemam šta drugo reći već da mi se sviđa i uzimam ziher day one. Samo da srede dropove fps-a i to je to.
Otkazali mi Collector's edition pre-order danas....