Brijac Zašto ste toliko nabrijani na ovo?

Nisam igrao souls igre pa ne znam brijete li na tu težinu ili je ovdje nešto novo ili nešto treće?

Well, what do we have here? You must be a new arrival.
Let me guess. Fate of the Undead, right? Well, you're not the first.
But there's no salvation here. You'd have done better to rot in the Undead Asylum… But, too late now.
Well, since you're here… Let me help you out.
There are actually two Bells of Awakening.

herc Hahahahaa toeto, objasnio 😃 From je nama sve aaaaaa

Ja moram priznati da sam s jedne strane stvarno zavolio igrati FORM igre.
    Imaju nešto što niti jedne druge nemaju.

Ali ih mrzim igrati, jer sam stari konj koji više nema niti vremena niti strpljenja.
    I onda na svaki problem koji se stvori, bio to boss ili neki dio koji ne mogu preći, odem na YT i pogledam kako to odraditi.

I onda se pitam ima li smisla....

A opet, kad ih igram, to je stvarno neopisivo iskustvo.... koje naravno YT uništi do neke mjere.

I kaj sada napraviti? Odustati od takvih igri? Ili ih igrati na walkthrough način (mrzim se dok ovo pišem...hehehhe)

Torla Ima jedan savršeni meme, ali ne mogu na naći. Slika lika koji pizdi dok igra i kaže mu cura da ugasi ako ga frustrira. I kaže lik "What are you talking about, I love this game" 😃
      To ti je to, love and hate, pizdiš ali svaki pomak koji napraviš je nagrada za sebe. Pusti silne prohode, igraj solo, nauči malo kak razvijat svog lika i što je dobro protiv čega, kak se želiš razvijati. To je čar njihovih igara, imaš pravo pristupa. Igraj i ne puštaj, kad se ispraksaš bit ćeš najsretnij ikad jer ćeš skužit da možeš kroz to sve uz malo truda, a taj trud je tvoj i ničiji. Nema veće satisfakcije.

Tzereen foggy u biti, kad čitam ovak sročeno, ovo je skroz ko sex.

Tebi je u svakoj rečenici koju pročitaš potencijalno skrivena riječ Sex.... hahahaha....

Torla Znaš kak to ide? Neki ne mogu preći Fromove igre, neki ne mogu nikako umočiti 😃

Igra tko? Vidim da je krenulo testiranje.

Tek od 20:00 do 23:00, pa sutra od 4:00 do 7:00, sjebali su vrijeme skroz za igranje

A da, krivo sam procital

Ajde ko je igrao da čujemo dojmove 🙂

Nakon 6h igre mogu reci da igra ima jako puno potencijala. Ali i dosta stvari koje mi se ne svidaju.
            Za pocetak koji ne svida mi se da ne trosis staminu dok trcis, fall dmg yea right.
            Kad sam poceo igru brate mili kako se stavi oruzje u obje ruke hahaha. Pa onda poginem jer ocu pokupiti item pa skocim.
            Dungeon na koji sam naisao prekratak, nema tu nekog istrazivanja. Open world neznam previse nicega a onda na jednom mjestu pun kufer.
            Neznam kako je ostalima meni se igra dosta rusi, i framerate pada na PS5 kaj se nebi smjelo dogadat al ajde beta je.
            Bossevi zanimljivo imaju dobar moveset i moras dobro pazit. Dalje cemo vidjet.
            Na kraju krajeva igra ima puno potencijala, al po meni trebaju se drzat soulsa kakvog volimo.
            To je neko moje videnje do sad. Nastavak danas u 20.00.