Picek Općenito se ne sjećam igre koja ima savršenu kameru

🙂
😃
1 / 2
Ne sjećam se više Sekira, morao bih pročitat svoju recenziju

foggy Ne sjećam se više Sekira, morao bih pročitat svoju recenziju

Nemoj. Imam nocne more od nje 😃

foggy Općenito se ne sjećam igre koja ima savršenu kameru 🙂

Gotovo sve NES / SNES / GENESIS igre?

First Person igre opcenito?

maverick Da, 2D igre imaju dobru kameru 😃
        FPS igre nisu igre, molim te da se uozbiljiš.

foggy 2D igre imaju dobru kameru

Imaju savrsenu, nerijetko.

FPS igre nisu igre, molim te da se uozbiljiš.

My bad.

Otkazali mi Collector's edition pre-order danas....

Tzereen

Ista stvar.

Ne znam , čak me i nije previše razočaralo, prvenstveno radi financija. 2 Collectorsa po 1300 kn u tjedan dana bi mi bila malo too much, makar si svaki mjesec stavim dio love sa strane.

S druge strane mi malo žao jer očekujem perverziju od igre pa sam htio imat ono jebeno izdanje...bar Steelbook da negdje ugrabim, majčicu mu.

A oke, jebajga...ima i gorih stvari u životu. Recimo, da mi otkažu Forbidden West Collectors 😆

Tuhy naruči launch edition u infomarku. Ide i steelbook.

Ja sam otkazao collector's Horizona i naručio Regallu neki dan na Mall HR

Neka mi netko ukratko kaže, što bi me trebalo posebno privući ovdje jer izgleda kao još jedna FromSoftware igra u nizu s natruhama ostalih rpg avantura u zadnjih ne znam koliko godina kao Witcher npr.

Pitam jer ne želim igrati uvijek istu igru, a iz svih videa mi izgleda kao da sam ovo već igrao.

blade još jedna FromSoftware igra

Dao si si odgovor!¨

blade što bi me trebalo posebno privući ovdje jer izgleda kao još jedna FromSoftware igra u nizu s natruhama ostalih rpg avantura u zadnjih ne znam koliko godina

Debeli, ne seri

😘

Tzereen naruči launch edition u infomarku. Ide i steelbook.

Pital sam ih sad dal definitivno dolazi. Negdje piše da ide, negdje ne piše niš.
                  Ak ide, bacam preorder kod njih.

Ne seri i patroniziranje (ovo nije za tebe) kao da smo na forumu iz 2008. nisu odgovori. Ne znam tko je od vas igrao neku betu, tko je možda više upućen, zbog toga pitam. Kao netko tko je igrao Soulse, Bloodborne (ne i Sekiro) i više-manje svaki značajniji rpg ili third person igru tog tipa od neznam Planescape: Tormenta pa nadalje, ne razumijem prema viđenom što je ovdje drugačije i novo, jer imam dojam da se temelji sve na hypeu proizvođača i guštanjem u istim stvarima, umjesto u novima. Ne mislim da sam u pravu, zato i pitam da mi se dokaže suprotno.

@blade
                    Ne znam koliko si pratio situaciju, ali od 2016. u viša navrata (intervjua) su jasno naglasili da rade na novom dark fantasy projektu nalik na Dark Souls s drugom formulom, tako da je ovako nešto i bilo za očekivati. Ja ne znam zašto su ljudi toliko iščuđavaju što je ovo kao DS, kao da su očekivali Gran Turismo dark fantasy i sad vidi odjedom čuda. U više navrata su nam dali naslutiti što se sprema i to su ispoštovali. Očito da ljudi dobro prihvaćaju tu DS formulu, žele više igara na tu foru, a oni to najbolje rade. Ukoliko si uživao u DS 1,2 i 3 i Bloodborne, onda ćeš i ovome. Mislim da ovo što imamo na YT da je to nije ni 15% onoga što Elden Ring zapravo je, još ako uzmemo u obzir koliko je mapa velika i koliko će se proširivati DLC-evima. Jedini način da vidimo o čemu se radi je taj da sami odigramo.

Nemam kaj pričati o tome kako funkcioniraju Fromove igre, ali ono na što se malo želim zakačiti je to spominjanje iste formule. Da, igre bi trebale s vremenom evoluirati, ali ne mora svaka igra inovirati. Isto tako, Fromu ovakve igre fino leže, dokle god nije zasićenje na tržištu, uvijek će doći kao osvježenje, pogotovo onima koji jako vole njihove igre. Ne očekujem od Naughty Doga da radi nogometnu igru, kao što ne očekujem ni od Rockstara da radi Call of Duty klon. Radiš ono što ti ide, a From je tu formulu pronašao.

blade zato i pitam da mi se dokaže suprotno

A zasto bi ti se dokazivalo sta? Igra ce biti klasicna refined from software isprobana formula, samo ovaj puta u open world okruzenju. That's about it.
                      Uzmi ili ostavi...

Fico

"ali ono na što se malo želim zakačiti je to spominjanje iste formule. Da, igre bi trebale s vremenom evoluirati, ali ne mora svaka igra inovirati. Isto tako, Fromu ovakve igre fino leže, dokle god nije zasićenje na tržištu"

OK,

From ima isti gameplay i animacije lika od svoje prve igre, (Sekiro izuzetak) i fanove boli bambus za to jer - "bitan je gameplay"

Pošteno;

ali onda ti isti ljudi, (ne kažem doslovno za sve ljude na ovom forumu) seru po Ubisoftu, ali i svim drugim kako ne "inoviraju"!

Sada će me se tu poljuvat kako ne kužim, ali jbg..... Treba nekad skinut naočale!